VIDEO. Codrin Stefanescu isi asuma “interlopii” din organizatiile APP

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
codrin stefanescu interlopi

Codrin Stefanescu, invitat in data de 24.06.2022, la emisiunea Culisele Statului Paralalel, de la Realitatea TV, a sustinut, la finalul emisiunii ca: “oamenii astia, pe care mi-i asum in organizatii, au macar o calitate: nu dau din casa, nu informeaza, nu fac delatiuni”, vorbind despre interlopii, deveniti membrii APP, unii chiar cu functii importante in partid.

Sa intelegem din acest discurs ca oamenii verticali, patrioti, care au venit din convingeri sincere pentru a face o altfel de politica in Romania si care au ajutat la infiintarea acestui partid, Alianta Pentru Patrie, au dat din casa, au informat, au facut delatiuni, devenind persoane “non grata”, iar Codrin Stefanescu are o afinitate spre interlopi?! Fiind de acord ca oamenii cinstiti sa fie dati afara?

Vom reveni cu detalii, intr-un alt articol, in care vom discuta despre cum au fost dati afara membri valorosi din organizatii din tara ale APP, la interventia interlopilor sau a celor “reabilitati”.

Anca Alexandrescu a afirmat ca o figura importanta al Clanului sportivilor, Puiu Florian, ar fi in partidul lui Codrin Stefanescu.

In replica, acesta a afirmat ca sunt doua categorii de interlopi aici: cei “rai” care fac “rele”, si mai sunt cei din “Clanul sportivilor, care sunt mai colerici, dar pe aia, care mi i-am asumat, va spun un singur lucru: sunt civili si nu sunt informatori”. […] Eu mi-am asumat tot timpul relatiile, inclusiv personale”.

In ultima perioada, in APP s-au schimbat structurile multor organizatii, prin excluderi.

Citeste si Probleme mari pentru Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu a facut anuntul!
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro