Asociatia „Toti pentru bine” se implica in dezvoltarea comunității din Moara Vlasiei

BY: Andreea Anghel In Comunicate
Moara Vlasiei
virtualmag.roMoara Vlasiei

Asociația „Toți pentru bine” organizează ateliere, cursuri și evenimente gratuite sau accesibile tuturor copiilor cu vârste între 2 și 10 ani din Moara Vlasiei.

Accesibilitatea din punct de vedere al proximității față de casă este o provocare pentru familiile copiilor din Moara Vlasiei, ai căror părinți investesc timp și resurse financiare pentru a le oferi acestora experiențe care le pot largi orizonturile și îi pot ajuta să-și descopere talentele.

Înființată chiar de un membru al acestei comunități, Asociația „Toți pentru bine” își propune să îmbogățească oferta de activități extrașcolare existentă la momentul actual în Moara Vlasiei.

În acest sens, oferă ateliere creative, cursuri de dezvoltare personală și emoțională, spectacole și evenimente artistice care să aibă loc cu o frecvență săptămânală și, mai ales, să se desfășoare într-o locație în Moara Vlasiei ușor accesibilă tuturor participanților.

Astfel, copiii din Moara Vlasiei se vor bucura de avantajele celor care locuiesc în marile orașe din România și vor putea participa la activități creative, educative și recreative fără a fi necesară deplasarea în afara comunei.

Andreea Anghel

Președinte, Fondator al Asociației Toți pentru bine


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Alege să o susții o presă liberă și independentă!

virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Comunicat-de-presa-incepere-proiect-Ungureanu-M1-agroalimentar-nou.jpg

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar”

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar” UNGUREANU V.V. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ anunță lansarea proiectul

Read More...
InstaDay 1

InstaDay 1 – Top 10 Romania: Antonia, Delia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Smiley, Andreea Mantea, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Andreea Balan, Ruby

Topul postarilor de pe Instragram de astazi poate fi urmarit pe InstaDay. Incepem o noua serie! numai pe stiridinromania.ro Locul

Read More...
Madonna la 64 de ani

Madonna, sărutari pasionale cu prietenele de ziua ei. VIDEO

Madonna a sarbatorit aniversarea a 64 de ani intr-un mod extravagant, inclusiv cu sarutari pasionale cu prietenele in limuzina

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online