Cină cu prezentare și spirit de echipă

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatele Mondiale de Canotaj de la Belgrad au început cu o cină de prezentare, unde sportivii și antrenorii au avut ocazia să se bucure de un moment de relaxare înainte de competiție. Elisabeta Lipă, președinte al Agenției Naționale pentru Sport, și George Boroi, secretar general COSR, le-au transmis sportivilor că au încredere în ei și că se așteaptă ca mulți dintre ei să urce pe podium și să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Fiecare sportiv a avut ocazia să vorbească despre emoția competiției de calificare și despre visul de a reprezenta echipa României. Antonio Colamonici, unul dintre sportivi, a declarat că echipa este pregătită și motivată să lupte pentru fiecare șansă.

România a înscris un număr record de 13 echipaje pentru Campionatele Mondiale, care vor avea loc între 3 și 10 septembrie. Aceste competiții vor oferi primele bilete pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Participă 73 de țări și 455 de ambarcațiuni, iar doar 336 de sportivi vor obține locuri pentru competiția olimpică.

Echipajele care vor concura în Belgrad sunt formate din sportivi talentați și determinați, precum Ancuța Bodnar și Simona Radiș în W2x, Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel în W2-, sau Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc în M2-. Pe lângă aceștia, România va avea și echipaje în W4-, LW2x, W4x, LW1x, W1x, M4-, M4x, W8+, a transmis astăzi Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Cină cu prezentare și spirit de echipă!

Sportivii și antrenorii care vor concura la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Belgrad au participat aseară la o cină de prezentare.

Elisabeta Lipă, președinte al Agenției Naționale pentru Sport și George Boroi, secretar general COSR, i-au încurajat pe sportivi și le-au transmis că au încredere în că vor fi mulți care vor urca pe podium și se vor califica la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Fiecare sportiv a vorbit despre emoția unei competiții de calificare și visul de a da totul pentru echipa României. Antonio Colamonici a declarat că echipa e gata de luptă, pregătită și motivată să lupte pentru fiecare șansă.

România a înscris 13 echipaje în concurs. La Campionatele Mondiale ( 3-10 septembrie )se dau primele bilete pentru JO Paris 2024. Participarea e record, 73 de țări și 455 de ambarcațiuni. Doar 336 de sportivi (168 masculin și 168 feminin) vor obține loc cotă pentru competiția olimpică.

Echipajele ce vor concura la Belgrad sunt următoarele:

W2x – Ancuța Bodnar și Simona Radiș

W2- – Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel

W4- – Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș și Magdalena Rusu
LW2x – Ionela Cozmiuc și Mariana Dumitru

W4x – Emanuela Ciotău, Andrada Moroșanu, Cristina Druga și Patricia Cireș

LW1x – Gianina Van Groningen

W1x – Ioana Moroșan

M2x – Ciprian Tudosă și Florin Arteni

M2- Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc

M4- – Ștefan Berariu, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc și Florin Lehaci

M4x – Mihai Chiruță, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu și Florian Marian Enache
W8+ – Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Amalia Bereș, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuș și Ștefania Petreanu

M8+ – Sergiu Bejan, Marius Cozmiuc, Ștefan Berariu, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Florin Lehaci, Bogdan Baitoc, Alexandru Danciu și Adrian Munteanu
.

Succes, tricolorilor!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro