Victorie categorică a echipei Dinamo în fața CSM Constanța în Liga Națională de handbal

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de handbal Dinamo a reușit să obțină o victorie categorică în fața echipei CSM Constanța, în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale. Scorul final a fost de 30-25 în favoarea echipei gazdă, care și-a păstrat astfel linia impecabilă din campionat, acumulând un total de 36 de puncte.

Partida a fost una dominată în totalitate de către echipa Dinamo, care a reușit să se distanțeze încă din prima repriză. La pauză, scorul era de 16-11 în favoarea gazdelor. Diferența de pe tabelă a continuat să crească, ajungând la opt goluri în minutul 45, când scorul era de 24-16 în favoarea echipei Dinamo.

Principalele marcări ale echipei gazdă au venit din partea lui Akimenko, care a reușit să înscrie 9 goluri, și din partea lui Ali Zein, Kuduz și Negru, fiecare cu câte 3 goluri în cont. Aceștia au fost jucătorii care s-au remarcat în acest meci și au contribuit la victoria echipei Dinamo.

Echipa Dinamo se află într-o formă foarte bună în acest sezon al Ligii Naționale, reușind să adune victorii importante și să se mențină în fruntea clasamentului. Cu această victorie, echipa își consolidează poziția de lider și își crește șansele de a se califica în competițiile europene.

Meciul dintre Dinamo și CSM Constanța a fost unul intens și plin de spectacol, în care ambele echipe și-au dat totul pe teren. Cu toate acestea, echipa de gazde a reușit să se impună și să obțină cele trei puncte puse în joc.

În concluzie, echipa de handbal Dinamo a reușit să obțină o victorie importantă în fața echipei CSM Constanța, consolidându-și astfel poziția de lider în Liga Națională. Performanța bună a jucătorilor dinamoviști îi aduce mai aproape de calificarea în competițiile europene și le oferă o doză mare de încredere pentru următoarele meciuri.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

HANDBAL. Dominare totală! DINAMO – CSM Constanța 30-25 (16-11) Liga Națională, etapa 12 Păstrăm linia impecabilă din campionat (36 puncte) cu un succes categoric în fața constățenilor. Diferența pe tabelă a fost și de opt goluri (24-16 / minutul 45)…. Akimenko 9 goluri, Ali Zein 4, Kuduz 3, Negru 3 au fost principalii marcatori din acest meci. #Dinamo #handball


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro