Sportivi de Aur la Târgul Gaudeamus, 24 Noiembrie 2023

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Andreea Răducan a fost prezentă la Târgul Gaudeamus din 24 noiembrie 2023, unde a fost înconjurată de un public numeros, format din familie, prieteni sportivi și admiratori. Tânăra gimnastă a fost foarte emoționată în momentul lansării unui produs filatelic cu timbru dedicat carierei și personalității sale.

Andreea Răducan este medaliată cu aur în finala pe echipe la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000 și este și campioană olimpică și mondială la gimnastică artistică. Ea a transmis cu multă dragoste și sinceritate un îndemn pentru viitorul tinerei generații de sportivi, încurajându-i să îmbrățișeze cu încredere și curaj provocările care le apar în cale. Aceasta consideră că doar astfel își vor descoperi adevărata putere interioară.

Un moment foarte special pentru Andreea Răducan a fost acela în care a văzut un clasor de timbre, care i-a amintit de pasiunea pe care a împărtășit-o încă din anii de școală. Ea l-a prezentat cu multă încântare, subliniind puterea vizuală pe care o au timbrele de a imagina și de a spune povești despre copilărie prin marca poștală.

Romfilatelia, compania de emisiuni filatelice din România, va continua să aducă contribuții valoroase patrimoniului filatelic românesc prin emisiuni de timbre care promovează valorile naționale și tezaurul uman viu al țării. Mulțumirile au fost adresate și Târgului Gaudeamus și colaboratorilor acestuia pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

În concluzie, participarea Andreei Răducan la Târgul Gaudeamus a fost un moment deosebit pentru sportiva noastră, care a avut ocazia să interacționeze cu publicul și să împărtășească povestea sa și a gimnasticii prin intermediul emisiunii de timbre. Aceasta a transmis un mesaj puternic generației viitoare de sportivi, încurajându-i să fie încrezători și curajoși în fața provocărilor vieții.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Sportivi de Aur la Târgul Gaudeamus, 24 Noiembrie 2023 Andreea Răducan la Târgul Gaudeamus Vineri, 24 Noiembrie în prezența unui public numeros, familie, al…ături de prieteni sportivi și admiratori, copii dornici să o cunoască, Andreea Răducan s-a bucurat cu multă emoție de lansarea produsului filatelic cu timbru dedicat carierei și personalității. Medaliată cu aur în finala pe echipe la Jocurile Olimpice de la Sydney 2000, campioana olimpică și mondială la gimnastică artistică, Andreea transmite cu multă dragoste și sinceritate un îndemn pentru viitorul tinerei generații de sportivi: „Îmbrățișează cu încredere și mult curaj provocările care vin spre tine. Doar așa vei ști cât ești de puternic”. Clasorul de timbre, care îi amintește de pasiunea pe care a împărtășit-o încă din anii de scoală și pe care l-a prezentat cu multă încântare, i-a amintit Andreei de puterea vizuală de a imagina și de a spune în imagini povești despre copilărie prin marca poștală. Romfilatelia își va continua parcursul de a emite și a completa patrimoniul filatelic românesc cu emisiuni de timbre care vor promova valorile naționale și tezaurul uman viu al României. Mulțumim, Gaudeamus și colaboratorilor! #COSR #filatelie #pasiune #sportivideaur #agentianationalapentrusport #colectii #stand226Gaudeamus #culturaprintimbre #educatie #performanta


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro