Vânătorii de zodii: În căutarea Cea mai rară zodie din România

BY: stiridinromania.ro In Magazin

Știați că există o zodie atât de rară în România, încât nimeni nu știe exact care e? Da, e vorba despre Zodia Incertă, care nu apare în niciun horoscop, dar se spune că poate fi identificată după niște caracteristici specifice. Să vedem ce amuzament ne poate oferi fiecare zodie în parte:

Berbec: Tare-i capul berbecului, dar și mai tare-i mușchii săi. Degeaba îi dai sfaturi, că o să facă fix ce îi taie capul (sau ce-i spune mușchiul).

Taur: Taurul e zodia care niciodată nu se grăbește. Dacă vrei să-l scoți din sărite, încearcă să-l faci să meargă mai repede decât îi place lui.

Gemeni: Gemenii au două personalități, una bună și una rea. Dar nu-i nimic, nici ei nu știu care-i care, deci nu-i vina lor.

Rac: Racul e zodia care plânge la orice. Dar nu-l judecați, că el are emoții mult mai puternice decât celelalte zodii. Și oricum, lacrimile lui au puterea de a topi inimile.

Leu: Leul e zodia care își dorește mereu să fie în centrul atenției. Dar toți știm că nicio scenă nu e suficient de mare pentru el.

Fecioară: Fecioara e zodia care se teme de murdărie și dezordine. Dacă vrei să-i faci o surpriză, lasă-i o cutie cu produse de curățenie sub brad.

Balanță: Balanța e zodia care niciodată nu poate lua o decizie. Dar nu-i nimic, că oricum o să se răzgândească în câteva minute.

Scorpion: Scorpionul e zodia care îți poate face o glumă foarte nasoală. Dar nu te supăra, că el face asta doar ca să-și testeze puterea.

Săgetător: Săgetătorul e zodia care nu suportă să stea locului. Dacă vrei să-l vezi fericit, dă-i o hartă și un bilet de avion.

Capricorn: Capricornul e zodia care muncește din greu și nu se plânge niciodată. Dar asta nu-i înseamnă că nu-i place să fie apreciat.

Vărsător: Vărsătorul e zodia care își dorește mereu să fie altfel decât ceilalți. Dar să nu-l judeci, că el e un trendsetter, nu un follower.

Pești: Peștii sunt zodia care își trăiește viața într-un vis. Dar nu-i nimic, că oricum realitatea e mult mai suprarealistă decât orice vis.

Un Horoscop scris de Chat GPT3 Turbo

Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro