Un nou ministru plagiator – de data asta, la cârmele învăţământului românesc

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Cristina RIZEA CampeanuȘi-au furat plagiatele, acum vor să fure şi viitorul copiilor noştri! Nu le vom permite!

Sistemul de învăţământ se află în criză. Autorul, posesorul portofoliului de ministru, se comportă, la cârma Educaţiei, la fel cum s-a comportat şi în teza sa de doctorat: plagiază cu neruşinare, croindu-şi parcursul către funcţii politice înalte şi servindu-şi cu loialitate stăpânii.

Cu 11 titluri de Doctor Honoris Causa şi un CV academic vast, care include posturi precum fost rector la USAMV Bucureşti şi fost lider al rectorilor din România, se pare că furtul academic i-a servit de minune acestui personaj.

În faţa unor jurnalişti precum Emilia Șercan, însă, reţeta succesului politic al oamenilor sistemului nu funcţionează. Ea nu funcţionează nici în faţa tinerilor.

Reţeta pare să sune cam aşa: 1. impostura, esenţială pentru posturi înalte şi 2. în viaţă câştigi cu un truc: a fi politruc.

„Cred că, în momentul de faţă, guvernanţii ar trebui să desfăşoare următorul studiu în şcoli şi universităţi: să meargă şi să întrebe elevii, studenţii şi profesorii cu studii pe bune ce părere au despre această situaţie. Cum se raportează ei, oare, la ministrul plagiator care le decide soarta? Eu mi-am învăţat copiii altfel: nu, nu funcţionează aşa. Golanul din curtea şcolii poate să ajungă oricât de departe prin tehnici de copiat ireproşabile şi mituindu-şi superiorii, dar degeaba. Eşecul îi este predestinat. Copiii şi tinerii din ziua de astăzi ştiu că munca, dreptatea şi dedicarea sunt singurele care pot clădi cariere şi societăţi durabile. Îi vedem pe tinerii constănţeni, protestând activ împotriva acestui ministru: ei nu acceptă că se poate şi prin impostură, şi prin politicianism”, a declarat Cristina Rizea, deputată de Constanţa.

Între timp, moţiunea depusă împotriva lui Cîmpeanu rămâne nesemnată în Camera Deputaţilor, ceilalţi parlamentari tolerându-i acestui ministru să guverneze în continuare soarta tinerelor generaţii.

Cîmpeanu să stea departe de educaţia copiilor! Ideal, la fel şi Ciucă şi PNL. Să stea departe şi de universităţi şi de orice instituţie care găzduieşte copii şi tineri.

Nu mai putem tolera ca astfel de personaje să pună sub semnul întrebării viitorul copiilor noştri.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Diana ŞOŞOACĂ: Renunțarea la dreptul de veto în Consiliul Uniunii Europene reprezintă un act de înaltă trădare!

Ministerul de Externe a dezvăluit că România s-a alăturat grupului de 9 ţări, printre care cele 6 fondatoare ale

Read More...

Prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, organizat la Bistrița, a adunat la start în jur de 600 de alergători la probele de semimaraton, cros …

Prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus, organizat la Bistrița, a adunat la start în jur de 600 de alergători

Read More...

Căpitanul lotului masculin de șah, Ivan Sokolov, antrenează echipa pentru europene….

Căpitanul lotului masculin de șah, Ivan Sokolov, antrenează echipa pentru europene. La SportsFestival, astăzi va avea loc Blindfold

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro