Telespectatorii News Romania protesteaza impotriva deciziei CNA de a nu mai prelungi licenta

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
news romania

Telespectatorii postului TV News Romania vor merge Marți, 26 iulie 2022, la ora 08:00, la sediul CNA, anunta erichmocanu.tv

In sedinta de Joi, 21.072022, CNA a respins prelungirea licenţei postului TV News Romania, ceea ce echivalează cu închiderea acestuia. După o oră şi jumătate de discuţii şi dezbateri, CNA a decis că postul respectiv nu merită un vot de încredere pentru următorii 9 ani.

Fostul post de televiziune Estrada TV a fost vândut în 2020 moment în care acționariatul s-a schimbat. La un an distanță Estrada TV a devenit News Romania. Un post independent care a adus publicului informații corecte, reale însoțite întotdeauna de dovezi de necontestat.

News Romania – postul TV care nu a primit bani de la Guvern pentru a face propagandă pe perioada pandemiei și unde s-a prezentat întotdeauna adevărul este in pericol de a fi închis.

Trimite email catre CNA, apasa aici!

CNA a motivat că acest post TV News Romania nu reprezintă interesele poporului (insultând astfel sutele de mii de telespectatori care ne urmăresc și ne apreciază), că postul nu este de interes public și că a dezinformat atat in perioada pandemiei cât și în perioada războiului (în condițiile în care s-au prezentat inclusiv documente oficiale și studii științifice și în emisiuni au fost invitați pro și contra subiectelor prezentate).

Prin votul dat joi, CNA a călcat în picioare drepturi constituționale printre care dreptul la opinie, dreptul la liberă exprimare și dreptul la muncă al angajaților postului TV.

Marți, 26 iulie 2022, la ora 08:00 telespectatorii erichmocanu.tv au hotărât să meargă la CNA pentru a depune în scris cu număr unic de înregistrare solicitarea de prelungire a licenței postului TV News Romania.

Aceștia doresc să ceară membrilor CNA să comunice fiecărui telespectator în scris care sunt motivele care au stat la baza votului lor pentru neprelungirea licenței de emisie.

Ca semn de apreciere față de demersul de solidaritate inițiat de telespectatorii NEWS ROMANIA, echipa postului erichmocanu.tv va fii și ea prezentă marți 26 iulie în fața sediului CNA.

Daca si voi doriți ca acest post de televiziune sa primească licența mai departe va rugam apăsați aici si trimiteti un email către CNA cu textul „Prelungiți Licența pt. NewsRomania“

Trimite email catre CNA, apasa aici!
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro