“Spartanii Angelo, campioni pentru al patrulea an consecutiv la Autism 24H în Tulcea”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
fbpx

În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a reușit să aducă trofeul la Tulcea pentru al patrulea an consecutiv, clasându-se pe locul I la Autism 24H alături de echipa sa de ultramaraton Spartanii Angelo. Echipa condusă de jandarm a alergat 1764 km pe nisip timp de 24 de ore pe plaja din Mamaia, depășind astfel alte 88 de echipe participante. Un moment deosebit a fost atunci când unul dintre membrii echipei a fost nevoit să se retragă din cauza unor probleme medicale în miezul nopții, însă ceilalți membri s-au mobilizat exemplar, demonstrând un spirit de echipă puternic și o determinare de a termina cursa în orice condiții. De remarcat este și faptul că Sorin Andrici și-a depășit propriul record personal, alergând anul acesta 192 km față de 186 km înregistrate anul trecut. Participarea la Autism 24H nu doar că a susținut cauza copiilor cu autism, ci a reprezentat și un antrenament valoros pentru jandarmul tulcean în vederea participării la Ultramaratonul de 24 H ce va avea loc în Belgrad în septembrie 2023, unde va reprezenta Jandarmeria Tulcea și România.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a adus trofeul la Tulcea pentru al patrulea an consecutiv, clasându-se cu echipa sa de ultramaraton Spartanii Angelo pe locul I la Autism 24H.

Echipa jandarmului a fost cea care a adunat 1764 km alergați pe nisip timp de 24 de ore pe plaja din stațiunea Mamaia, concurând cu 88 de echipe care au fost la start pentru a ridica trofeul Autism 24H.

Efortul maxim a reprezentat provocarea ediției și din acest an, însă ambiția pentru o cauză nobilă i-a adus pe membrii echipei Spartanii Angelo din nou în fruntea clasamentului.
,,Când unul dintre membrii echipei a fost nevoit să abandoneze cursa la miezul nopții din cauza unor probleme medicale, echipa s-a mobilizat exemplar, dând dovadă de spirit de echipă, respect reciproc, dăruire și voință de a termina cursa în orice condiții” – Sorin Andrici.

De remarcat este și faptul că Sorin Andrici și-a depășit recordul personal, alergând anul acesta 192 km față de 186 km anul trecut.

Autism 24H este un eveniment caritabil care se află la ediția a VIII-a și care susține și promovează cauza copiilor cu autism, dar a reprezentat pentru jandarmul tulcean și un bun antrenament pentru participarea la Ultramaratonul de 24 H ce va avea loc la Belgrad în perioada 23-24 septembrie 2023, acolo unde va reprezenta Jandarmeria Tulcea și România.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro