Rapidiștii Petronela Budăi și Tiberiu Donose reprezintă România la Campionatele Mondiale de Haltere U-20

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Halterofilii Petronela Budăi și Tiberiu Donose se pregătesc să participe la un eveniment important în Guadalajara, unde se va desfășura Cupa Mondială de fotbal. Aceștia vor reprezenta România și vor încerca să obțină rezultate deosebite în competiție.

Tiberiu Donose, în vârstă de 18 ani, va concura la categoria 73 de kg și va avea prima sa apariție pe 18 noiembrie, la ora 19.00. Pe de altă parte, Petronela Budăi, în vârstă de 17 ani, va lupta în categoria 76 kg pe 20 noiembrie, de la ora 16.00. Ambii sportivi fac parte din grupa valorică A, ceea ce înseamnă că vor întâlni adversari puternici și vor avea de depășit numeroase provocări.

Este important de menționat că Tiberiu Donose este campion european U-20, iar Petronela Budăi este vicecampioană europeană U-17. Performanțele lor anterioare demonstrează că sunt sportivi talentați și determinați să obțină rezultate remarcabile și în acest concurs internațional.

Cei doi halterofili sunt antrenați de Adrian Ionescu și Eduard Simineanu la lotul național, iar la CSR Rapid sunt pregătiți de Marius Ulăreanu. Acești antrenori au avut grijă să pregătească sportivii în cele mai bune condiții și să le ofere suportul necesar pentru a obține performanțe de top.

Participarea lui Petronela Budăi și Tiberiu Donose la Cupa Mondială de fotbal din Guadalajara reprezintă o oportunitate unică pentru acești tineri sportivi de a-și demonstra abilitățile și talentele în fața unui public internațional. Ei sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun și să lupte pentru a obține rezultate remarcabile pentru România.

Evenimentul va fi un prilej de mândrie pentru țara noastră și va reprezenta o nouă pagină de istorie pentru halterofilii români. Vom urmări cu interes performanțele lui Petronela Budăi și Tiberiu Donose și le dorim mult succes în competiție!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Halterofilii Petronela Budăi și Tiberiu Donose pleacă duminică la Guadalajara, acolo unde acum 53 de ani scriau istorie, la Cupa Mondială de fotbal, rapidiștii Neagu, Răducanu, Lupescu și Dumitru. Tiberiu, 18 ani, va evolua la categoria 73 de kg și va intra în concurs pe 18 noiembrie la ora 19.00, în vreme ce Petronela, 17 ani, va concura pe 20 noiembrie de la ora 16.00 la categoria 76 kg. Tiberiu Donose este campion european U-20 iar Petronela Budăi e vicecampioană europeană U-17. Ambii sportivi vor evolua în grupa valorică A. La lotul național, Tiberiu și Petronela sunt antrenați de Adrian Ionescu, respectiv Eduard Simineanu iar la CSR Rapid sunt pregătiți de Marius Ulăreanu.
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

One commentOn Rapidiștii Petronela Budăi și Tiberiu Donose reprezintă România la Campionatele Mondiale de Haltere U-20

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro