Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara se transformă într-o lume polară pentru Târgul de Crăciun!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Decor polar în Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara, în perioada Târgului de Crăciun! Nu vor lipsi igluurile, urșii polari sau pinguinii

Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara se pregătește să devină centrul unei aventuri festive și atrăgătoare în perioada 26 noiembrie – 7 ianuarie. Târgul de Crăciun va aduce în acest an un decor polar, cu igluuri, urși polari și pinguini, transformând astfel spațiul într-o lume de poveste.

Evenimentul își propune să promoveze produsele meșteșugărești și handmade, dar și să ofere o platformă pentru organizarea de activități specifice perioadei de Crăciun. Organizatorii îi invită pe artiști, artizani, meșteșugari, dar și pe potențialii parteneri, sponsori și organizații neguvernamentale cu scop umanitar să se alăture și să își ocupe unul dintre cele 10 igluuri disponibile.

Perioada de participare nu este impusă, dar nu poate fi mai mică de o săptămână (de luni până duminică). Taxele de participare vor fi calculate în funcție de durata participării, prin raportare la taxele prevăzute în Regulamentul Târgului de Crăciun. Casa de Cultură a Municipiului Timișoara transmite că înscrierile se pot face până pe data de 12 noiembrie, prin depunerea cererii la sediul instituției sau prin trimiterea acesteia pe adresele de e-mail boe@ccmt.ro și office@ccmt.ro.

Astfel, cei interesați să ocupe un iglu trebuie să se grăbească, deoarece perioada de înscrieri se încheie în curând. Anunțul a fost publicat abia ieri pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, iar doritorii au avut posibilitatea să depună cererile în zilele de ieri și de astăzi la sediul instituției. De acum însă, înscrierile se mai pot face doar online la adresele de e-mail menționate.

Târgul de Crăciun de la Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara este un eveniment așteptat de mulți locuitori și turiști, care aduce în fiecare an o atmosferă magică și bucurie în oraș. Decorul polar din acest an promite să aducă o notă specială și să atragă și mai mulți vizitatori în această perioadă festivă.

Sursa: www.sursadevest.ro

Cu o atmosferă magică și decor polar, Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara se pregătește să devină centrul unei aventuri festive și atrăgătoare în perioada 26 noiembrie – 7 ianuarie.

Mai exact, în acest an, Piața Sfântul Gheorghe va fi integrată în Târgul de Crăciun cu un decor polar, menit să îi atragă pe vizitatori! Igluurile, urșii polari și pinguinii vor transforma spațiul într-o lume de poveste.

Organizatorii îi invită pe artiști, artizani, meșteșugari, dar și pe potențialii parteneri, sponsori și organizații neguvernamentale cu scop umanitar să se alăture și să își ocupe unul dintre cele 10 igluuri disponibile.

Promovăm în special produsele meșteșugăresti, handmade, dar și pe cele specifice evenimentului și perioadei din an. Perioada de participare nu este impusă, dar nu poate fi mai mică de o săptămână (de luni până duminică). Taxele de participare vor fi calculate în funcție de durata participării, prin raportare la taxele prevăzute în Regulamentul Târgului de Crăciun”, transmite Casa de Cultură a Municipiului Timișoara

Cei interesați să ocupe un iglu trebuie însă să se grăbească. Pentru că anunțul a fost publicat abia ieri pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, iar înscrierile se încheie în 12 noiembrie, adică duminică. Ieri și astăzi, doritorii au putut depune cererile la sediul instituției, de acum însă, înscrierile se mai pot face doar online la adresele de e-mail boe@ccmt.ro și office@ccmt.ro.

Cerere-tip de înscriere: https://docdro.id/fEj92L3Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro