Progrese în pregătirea sistemului centralizat de încălzire a Timișoarei pentru sezonul 2023-2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Probele la cald pentru sistemul centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara pentru sezonul de încălzire 2023-2024 sunt programate să înceapă pe 16 octombrie 2023. Această etapă importantă în pregătirea sistemului se va desfășura pe parcursul a trei zile, până pe 18 octombrie 2023, cu scopul de a testa și ajusta instalatiile de încălzire în funcție de temperaturile exterioare.

În etapa inițială, livrarea de căldură va fi efectuată la parametri redusi, iar ulterior se vor face ajustări în funcție de variatiile temperaturilor exterioare. Dacă temperaturile continuă să scadă, parametrii de furnizare vor crește și se va trece la regim de livrare continuu, iar în cazul în care vremea se încălzește, se va furniza căldură doar în timpul nopții sau chiar se va întrerupe, dacă este necesar.

Autoritățile fac un apel către toți abonații să-și deschidă instalațiile interioare în primele zile de furnizare a căldurii, pentru a putea identifica eventualele probleme tehnice. Este important ca aceste probleme să fie semnalate și rezolvate cât mai rapid posibil, pentru a asigura un confort termic corespunzător în locuințe.

De asemenea, se anunță că sunt posibile întreruperi temporare în livrarea căldurii pe anumite trasee, în cazul în care apar probleme tehnice la instalatiile de distribuție ale Colterm. Echipele companiei vor asigura asistență tehnică non-stop pe toată durata probelor la cald, iar abonații pot apela dispeceratul Colterm la numerele de telefon: 0256.494.133 și 0752.309.800 sau pot trimite sesizări la adresa de e-mail relatii@colterm.ro.

În concluzie, probele la cald reprezintă o etapă esențială în pregătirea sistemului centralizat de încălzire a municipiului Timișoara pentru sezonul de încălzire 2023-2024. Aceste teste vor permite ajustarea parametrilor de furnizare în funcție de temperaturile exterioare și identificarea eventualelor probleme tehnice. Colterm asigură abonații de suportul tehnic necesar și îi îndeamnă să raporteze orice disfuncționalități pentru a le remedia în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Pregatirea pentru functionarea sistemului centralizat de alimentare cu energie termica a municipiului Timisoara, pentru sezonul de incalzire 2023-2024, intra in ultima etapa. In contextul temperaturilor exterioare in scadere, incepand cu data de 16 octombrie 2023, ora 08, pana in data de 18 octombrie 2023, ora 18, se vor desfasura, etapizat, probele la cald ale instalatiilor de incalzire.

Intr-o prima etapa, caldura se va livra la parametri redusi, urmand ca, in functie de variatiile temperaturilor exterioare, sa fie efectuate ajustari: daca temperaturile exterioare vor continua sa scada, parametrii de furnizare vor creste si se va trece la regim de livrare continuu sau, in cazul in care vremea se va incalzi, se va lua masura livrarii caldurii doar in timpul noptii, ori chiar se va intrerupe, daca situatia o va impune.

Facem apel la toti abonatii nostri sa-si deschida instalatiile interioare in primele zile de furnizare a caldurii, pentru a putea identifica eventualele probleme tehnice.

De asemnea, anuntam ca sunt posibile intreruperi temporare in livrarea caldurii pe anumite trasee, in cazul in care apar probleme tehnice la instalatiile de distributie ale Colterm.

Echipele companiei noastre vor asigura asistenta tehnica non-stop pe toata durata probelor la cald. Abonatii pot apela Dispeceratul Colterm la numerele de telefon: 0256.494.133 si 0752.309.800 sau pot trimite sesizari la adresa de e-mail relatii@colterm.ro. (Colterm Timisoara – Compartiment Comunicare)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...
NASA Logo

Perioada de lumina lunga in primavara

Potrivit ultimelor date, în timp ce primăvara avansează, perioadele zilnice de lumină continuă să se extindă, schimbându-se cel mai...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro