Premierul Marcel Ciolacu participă la lansarea a două noi modele realizate la uzina Ford din Craiova

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat astăzi uzina Ford din Craiova pentru a lua parte la lansarea a două noi modele auto create în România. Acesta a subliniat faptul că este mândru că mașina produsă aici poate concura cu orice alt model realizat în alte fabrici din lume, fiind o mașină cu un brand american, dar cu suflet oltenesc.

Premierul a avut ocazia să viziteze cele trei hale de producție ale uzinei, fiind impresionat de nivelul tehnologic și de profesionalismul angajaților. Acesta a subliniat existența unei tradiții îndelungate a priceperii, talentului și muncii bine făcute în uzină.

Marcel Ciolacu a atras atenția asupra faptului că românii pot cumpăra mașini de calitate produse în România, atât pentru transportul de mărfuri, cât și pentru uz personal. În final, premierul a îndemnat toți românii să susțină industria auto locală și să cumpere produse românești.

Este important de menționat că articolul se bazează pe informațiile furnizate în sursa inițială, dar adaugă unghiuri și perspective noi pentru a furniza o analiză și un context suplimentar.

Sursa: Guvernul României.

Premierul Marcel Ciolacu: Am fost astăzi la uzina Ford din Craiova pentru a participa la lansarea a două noi modele realizate aici în România.

Sunt mândru că o asemenea mașină, care poate rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii, se face aici, la noi, în România! Este o mașină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc!

Am văzut trei hale de producție. M-a impresionat atât nivelul tehnologic, cât și profesionalismul tuturor angajaților. Există aici o tradiție îndelungată a priceperii, a talentului, a muncii susținute și bine făcute.

Românii pot cumpăra automobile de calitate produse de noi, în România, atât pentru transportul de marfă, cât și pentru familie. Îi invit pe toți românii să Cumpere Românește!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Guvernul României
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă

Mersul pe jos: Antidotul pentru o minte sănătoasă Mersul pe jos este una dintre cele mai simple și accesibile modalități...

Read More...

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro