O nouă promoție de absolvenţi a depus jurământul de credință…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Astăzi, la Şcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, a avut loc ceremonia de absolvire și depunerea jurământului de credință de către noua promoție de agenți de poliție de frontieră. Evenimentul a fost onorat de prezența domnului inspector general al Poliției de Frontieră Române, Victor-Ștefan Ivașcu, și a subsecretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Petru Bledea.

Festivitatea a fost un moment special atât pentru absolvenți, cât și pentru părinții lor. După un an de studiu, tinerii agenți de poliție de frontieră își vor începe acum cariera și vor fi pregătiți să facă față provocărilor din ce în ce mai complexe ale acestei profesii. În timpul ceremoniei, absolvenții au depus jurământul de credință față de țară, în prezența părinților, rudelor și prietenilor lor, ceea ce a amplificat emoția momentului absolvirii.

La eveniment, subsecretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Petru Bledea, a transmis un mesaj din partea ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, prin care a subliniat importanța acestei profesii și a apreciat munca tinerilor agenți de poliție de frontieră. Inspectorul general al Poliției de Frontieră, Victor-Ștefan Ivașcu, și-a exprimat și el bucuria că a avut ocazia să fie alături de noii absolvenți în aceste momente speciale și și-a exprimat încrederea în capacitățile lor de a-și îndeplini sarcinile instituționale.

Astfel, tinerii absolvenți își vor începe acum cariera în cadrul Poliției de Frontieră Române și vor avea o misiune importantă: de a se asigura că ţara și cetățenii săi sunt protejați și de a menține un climat de liniște și normalitate pe teritoriul românesc. Acest eveniment marchează începutul unei noi etape în viața acestor tineri, iar noi le urăm mult succes în cariera lor și îi felicităm pentru reușita obținută!

Data: 2023-04-07 15:34:50

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

32 commentsOn O nouă promoție de absolvenţi a depus jurământul de credință…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro