Aproximativ 700 de mii de persoane au tranzitat frontierele naționale week-end…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Weekend-ul trecut, aproximativ 700 de mii de persoane au tranzitat frontierele naționale, conform informațiilor oferite de Poliția de Frontieră. Acesta a fost un număr semnificativ mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut, când au fost înregistrate aproximativ 570 de mii de persoane.

Potrivit datelor, cea mai tranzitată frontieră a fost cea cu Ungaria, unde au trecut formalitățile de control aproximativ 240.600 de persoane, precum și 99.800 de mijloace de transport, atât la intrare cât şi la ieşirea din ţară. De asemenea, frontiera aeriană a înregistrat o creștere semnificativă, cu 187.300 de treceri de persoane.

În total, în perioada 7-9 aprilie, prin punctele de frontieră au efectuat formalitățile de control aproximativ 670.000 de persoane, cetățeni români și străini, și aproximativ 174.000 de mijloace de transport. La intrarea în țară au fost peste 380.000 de persoane și 125.000 de mijloace de transport, media zilnică fiind de aproximativ 222.000 de persoane cu 57.800 de mijloace de transport.

Este important de menționat că s-a înregistrat o creștere a valorilor de trafic pe sensul de intrare în ţară cu 22% față de aceeași perioadă a anului trecut. Aceasta poate fi un semn al reluării activităților economice și turistice, dar și al faptului că oamenii încep să se simtă mai încrezători în privința călătoriilor.

Poliția de Frontieră continuă să monitorizeze situația și să asigure respectarea tuturor măsurilor de control și siguranță la frontierele țării. În această perioadă, este important ca toți cei care călătoresc să respecte regulile și să ia măsurile necesare pentru a se proteja și a proteja cei din jur.

Data: 2023-04-10 13:14:56

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

One commentOn Aproximativ 700 de mii de persoane au tranzitat frontierele naționale week-end…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro