Intenţionezi să tranzitezi frontiera în perioada următoare?…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Dacă ai planificat să traversezi frontiera în perioada următoare, este important să te informezi cu privire la situația traficului. Pentru aceasta, poți consulta aplicația Trafic on-line de pe site-ul Poliției de Frontieră, care îți va oferi informații despre punctele de frontieră mai libere și îți va permite să îți reconfigurezi traseul în funcție de valorile de trafic.

De asemenea, este important să îți pregătești documentele de călătorie în avans, astfel încât să poți efectua formalitățile de frontieră cât mai rapid posibil. De asemenea, este important să verifici cu atenție condițiile de călătorie pentru minorii cetățeni români.

Pentru informații suplimentare din sfera de competență a Poliției de Frontieră, poți apela numărul de telefon 021.9590, care funcționează în regim permanent.

Este important să reții că infrastructura punctelor de frontieră este la capacitate maximă, iar controlul de frontieră trebuie să respecte metodologia și cronologia de lucru, fără abateri de la litera legii și asigurându-ne de respectarea legislației de către cei care intră în țară ori ies de pe teritoriul României.

La frontiera cu Ungaria sunt deschise 12 puncte de trecere în regim internațional, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00-18.00 (ora României), sunt operaționale 10 puncte de trecere ocazionale, destinate traficului de persoane și autovehicule de până la 3,5 tone și utilizate preponderent de către cetățenii români și maghiari din localitățile de frontieră. Pentru mai multe detalii, poți accesa link-ul https://bit.ly/3GqCcAx.

În concluzie, pentru o călătorie sigură și fără probleme la frontieră, este important să te informezi în avans și să respecți legislația în vigoare.

Data: 2023-04-07 10:02:19

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

One commentOn Intenţionezi să tranzitezi frontiera în perioada următoare?…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro