Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a așteptat pe campionii Romaniei. Simona Radis, un discurs memorabil. Eduard Novak, astepta invitatie speciala.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Campionii romaniei

Campionii Romaniei la canotaj s-au intors acasa cu 8 medalii de la la Campionatele Europene de la Munchen: 5 de aur si 3 de bronz. La sosire, pe acestia nu i-a asteptat nici o oficialitate din partea Ministerului Sportului.

Ministrul Tineretului si Sportului, Eduard Novak, dupa cum reiese din declaratia sa de pe Facebook, astepta ca el sau Ministerul Sportului sa primeasca “invitatie speciala”. In postarea sa de pe canalul de socializare, ministrul a felicitat canotorii români, antrenorii si federația pentru performanțele istorice de la Campionatele Europene.

Cu aceasta ocazie, Eduard Novak a explicat ca lipsa reprezentantilor Ministerului Sportului ar fi pricinuita chiar de catre organizatori, mai exact Federația Română de Canotaj, care nu i-a invitat la eveniment.

Campionii Romaniei au aratat ca nu reprezinta Romania doar in concurs, ci si in fiecare moment din viata lor. Cu zambetul pe buze, Simona Radis, campioană europeană și la dublu vâsle și cu barca de 8 plus 1, a gasit puterea sa glumeasca:

„Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi.”

Conform prosport.ro, Eduard Novak, Ministrul Tineretului si Sportului, nu este la prima abatere, in trecut acesta a boicotat imnul României si felicitat echipele de fotbal ungurești ajunse în fazele finalei ale Cupei României (evitand-o conștient pe cea românească FC Voluntari).

Sursa video: www.as.ro si Antena 1

Foto: Facebook Eduard Novak

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Timișorenii invitați să admire prima expoziție nocturnă a mașinilor de epocă, la Noaptea Muzeelor!

Retromobil Timiș strălucește în lumina nopții la Noaptea Muzeelor 2024

Timișoara va găzdui o premieră în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2024, organizat de Retromobil Timiș. Începând cu ora 20:00,...

Read More...

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro