Manifestarile de Ziua Marinei din portul militar Constanta, doar cu acces pe baza de telefoane.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
aur sf marie iohannis

Astazi, 15 august 2022, au avut loc manifestarile cu ocazia Zilei Marinei, intr-un mod cu totul neobisnuit, mai exact: cu “usile inchise”.

Astfel, ceremonia militara, mesajul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si oficierea serviciului religios, care a fost intrerupt, (mai multe detalii gasiti aici: Slujba lui IPS Teodosie, realizata de Sfanta Marie la Constanta, a fost intrerupta), s-au tinut in cadrul portului militar Constanța, cu acces limitat, pe baza de telefoane, dupa cum ne relateaza intr-un comentariu pe Facebook tocmai deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa.

Probabil in acest moment, toti ceilalti parlamentari, indiferent de apartenenta politica, care nu au reusit sa fie de fata la acest eveniment, ar dori sa stie la ce numar trebuiau sa apeleze, ca sa fie primiti si ei la ceremonie langa presedintele tarii, cat si la coktail-ul de dupa, care s-a lasat cu “piscotareala”, dupa cum a relatat domnul deputat AUR, Antonio Andrusceac, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Si-a schimbat cumva partidul AUR pozitia fata de presedintele Iohannis, pe care vroiau sa il demita?

Din comentariile facute la postarea deputatului mai sus mentionat, sesizam revolta oamenilor fata de incoerenta partidului lui Simion, care pana acum, strangea semnaturi cu scopul demiterii lui Iohannis.

Nu putem sa trecem cu vederea faptul ca tot cu ocazia Zilei Marinei a avut loc ceremonia de depunere coroane de flori, ceremonie la care au participat si au depus coroane si filialele AUR: Constanța, Bacău și Galați.

Dupa cum relateaza Glasul.info, acestia au fost deranjati de faptul ca partidul AUR nu a fost mentionat cu o zi inainte, cand a avut loc ceremonia de depunere a coroanelor de flori cu ocazia Zilei Recunostintei, din data de 14 august 2022.

Dreptul la replică, trimis de domnul deputat AUR, Dumitru Focșa, poate fi citit mai jos integral, cu mențiunea că noi, Stiridinromania.ro, cat si Glasul.info, doar am relatat cine a depus în ziua respectivă coroane, deci am informat publicul corect:

“Bună ziua! Vă deranjez in legătură cu articolul d-voastră apărut azi, legat de evenimentul de la Constanța. Este incomplet! După cum se poate vedea și pe live-ul de mai jos, la eveniment au fost prezenți și doi Deputații AUR: – Dumitru-Viorel Focșa, Deputat de Constanța, Vice-Președinte al Comisiei pentru Politică Economică Dezvoltare și Privatizare și Vicepreședinte la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei și pebtru Petiții din Camera Deputaților, alături de Deputatul de Bacău, Antonio Andruşceac, Chestor al Camerei Deputaților.

Depunerea de coroane flori din partea Filialei AUR Constanța, Filiala Bacău și Filiala Galați, reprezentați prin deputat Dumitru Viorel Focșa, deputat Antonio Andruşceac și respectiv deputat Sorin Titus Muncaciu, va avea loc chiar în ziua de Sfânta Marie la ora 11:00, mai înainte de a onora invitația Statului Major al Forțelor Navale de la ora 12.00 din în portul militar Constanța. Vă mulțumim pentru obiectivitatea și informarea corectă a publicului.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro