Manifestarile de Ziua Marinei din portul militar Constanta, doar cu acces pe baza de telefoane.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
aur sf marie iohannis

Astazi, 15 august 2022, au avut loc manifestarile cu ocazia Zilei Marinei, intr-un mod cu totul neobisnuit, mai exact: cu “usile inchise”.

Astfel, ceremonia militara, mesajul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si oficierea serviciului religios, care a fost intrerupt, (mai multe detalii gasiti aici: Slujba lui IPS Teodosie, realizata de Sfanta Marie la Constanta, a fost intrerupta), s-au tinut in cadrul portului militar Constanța, cu acces limitat, pe baza de telefoane, dupa cum ne relateaza intr-un comentariu pe Facebook tocmai deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa.

Probabil in acest moment, toti ceilalti parlamentari, indiferent de apartenenta politica, care nu au reusit sa fie de fata la acest eveniment, ar dori sa stie la ce numar trebuiau sa apeleze, ca sa fie primiti si ei la ceremonie langa presedintele tarii, cat si la coktail-ul de dupa, care s-a lasat cu “piscotareala”, dupa cum a relatat domnul deputat AUR, Antonio Andrusceac, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Si-a schimbat cumva partidul AUR pozitia fata de presedintele Iohannis, pe care vroiau sa il demita?

Din comentariile facute la postarea deputatului mai sus mentionat, sesizam revolta oamenilor fata de incoerenta partidului lui Simion, care pana acum, strangea semnaturi cu scopul demiterii lui Iohannis.

Nu putem sa trecem cu vederea faptul ca tot cu ocazia Zilei Marinei a avut loc ceremonia de depunere coroane de flori, ceremonie la care au participat si au depus coroane si filialele AUR: Constanța, Bacău și Galați.

Dupa cum relateaza Glasul.info, acestia au fost deranjati de faptul ca partidul AUR nu a fost mentionat cu o zi inainte, cand a avut loc ceremonia de depunere a coroanelor de flori cu ocazia Zilei Recunostintei, din data de 14 august 2022.

Dreptul la replică, trimis de domnul deputat AUR, Dumitru Focșa, poate fi citit mai jos integral, cu mențiunea că noi, Stiridinromania.ro, cat si Glasul.info, doar am relatat cine a depus în ziua respectivă coroane, deci am informat publicul corect:

“Bună ziua! Vă deranjez in legătură cu articolul d-voastră apărut azi, legat de evenimentul de la Constanța. Este incomplet! După cum se poate vedea și pe live-ul de mai jos, la eveniment au fost prezenți și doi Deputații AUR: – Dumitru-Viorel Focșa, Deputat de Constanța, Vice-Președinte al Comisiei pentru Politică Economică Dezvoltare și Privatizare și Vicepreședinte la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei și pebtru Petiții din Camera Deputaților, alături de Deputatul de Bacău, Antonio Andruşceac, Chestor al Camerei Deputaților.

Depunerea de coroane flori din partea Filialei AUR Constanța, Filiala Bacău și Filiala Galați, reprezentați prin deputat Dumitru Viorel Focșa, deputat Antonio Andruşceac și respectiv deputat Sorin Titus Muncaciu, va avea loc chiar în ziua de Sfânta Marie la ora 11:00, mai înainte de a onora invitația Statului Major al Forțelor Navale de la ora 12.00 din în portul militar Constanța. Vă mulțumim pentru obiectivitatea și informarea corectă a publicului.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro