Inaugurarea unui loc de joacă captivant pentru copiii din cartierul Balta Lată: eveniment de success generat de colaborarea dintre Honeywell și Centrul Ortodox

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
[FOTO] Bucuria copiilor! Noul loc de joacă din cartierul Balta Lată a fost inaugurat

Un loc de joacă nou și fabulos a fost inaugurat în cartierul Balta Lată din Lugoj. Acest proiect a fost realizat printr-o colaborare fructuoasă între compania Honeywell, care a fost sponsor principal, şi asociația Centrul Ortodox din Parohia Lugoj 1. Evenimentul a avut loc pe 7 septembrie și a fost marcat de mare parte a comunității.

Zeci de copii s-au bucurat de echipamentele de joacă care sunt atât atractive, cât și frumos colorate. În plus de asta, copiilor li s-au oferit plăcintele de lipie și dulciuri care le-au întregit ziua. Organizatorii au pus, de asemenea, la dispoziția micuților un tobogan gonflabil și le-au oferit înghețată delicioasă, toate aceastea gratuit. Bucuria copiilor a fost accentuată de piesa de teatru pusă în scenă special pentru ei. Atmosfera pe parcursul întregului eveniment a fost destinsă și vibrantă.

Importanța acestui nou loc de joacă este că este un punct de referință pentru alte parcuri și zone de petrecere a timpului liber din oraș. De asemenea, acest proiect a fost dezvoltat împreună cu echipa UrbanizeHub, care este una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană din România.

Primăria Municipiului Lugoj a oferit terenul și s-a asigurat că sunt montate echipamentele de joacă care corespund tuturor normelor in vigoare, asigurând astfel siguranța copiilor.

Această inițiativă implică îmbunătățirea calității vieții în zona respectivă și arată eforturile depuse de comunitate în dezvoltarea cartierului Balta Lată. De asemenea, acest loc de joacă oferă un spațiu sigur și amenajat în care copiii se pot distra și socializa cu ceilalți copii. Este o oportunitate pentru părinți de a-și aduce copiii în aer liber și de a petrece timp de calitate împreună.

Cu drag,itor.- Sylvette Hlina-Mainyat Deputy Assistant RP .

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Forfotă și voie bună în cartierul Balta Lată joi, 7 septembrie, cu prilejul inaugurării noului loc de joacă, o colaborare fructuoasă între compania Honeywell, sponsor principal, și asociația Centrul Ortodox din Parohia Lugoj 1.

Evenimentul a avut loc de la ora 11, în prezența reprezentanților companiei Honeywell și ai Primăriei Municipiului Lugoj.

Zeci de copii s-au bucurat de echipamentele de joacă atractive și frumos colorate, de toboganul gonflabil și înghețata delicioasă oferită gratuit. Spre bucuria micuților, cu prilejul inaugurării spațiului a fost pusă în scenă și o piesă de teatru.

Proiectul este unul de referință pentru toate celelalte parcuri și zone de petrecere a timpului liber din oraș și a fost dezvoltat împreună cu echipa UrbanizeHub, una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană din țară.

Primăria Municipiului Lugoj a pus la dispoziție terenul și a montat echipamentele de joacă pentru copii.

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Portrait of Anabel Falcon.

Contracararea pierderii de oase și mușchi în microgravitație

NASA a efectuat o revizuire anuală a conceptului de arhitectură Moon to Mars. Acesta este un pas important în...

Read More...
Maşină de poliţie, lovită de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani! Autospeciala a fost proiectată în altă maşină parcată

Un tânăr de 21 de ani rămâne pieton pentru 90 de zile după ce a intrat cu maşina într-o autospecială de poliţie

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina pe care o conducea într-o autospecială de...

Read More...

Iarna aceasta „Fii Mos Craciun pentru o zi” si afla cum poti darui pentru 2000 de copii

A devenit deja o traditie ca in perioada sarbatorilor de iarna Mos Craciun sa intre in casele familiilor din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro