Inaugurarea unui loc de joacă captivant pentru copiii din cartierul Balta Lată: eveniment de success generat de colaborarea dintre Honeywell și Centrul Ortodox

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
[FOTO] Bucuria copiilor! Noul loc de joacă din cartierul Balta Lată a fost inaugurat

Un loc de joacă nou și fabulos a fost inaugurat în cartierul Balta Lată din Lugoj. Acest proiect a fost realizat printr-o colaborare fructuoasă între compania Honeywell, care a fost sponsor principal, şi asociația Centrul Ortodox din Parohia Lugoj 1. Evenimentul a avut loc pe 7 septembrie și a fost marcat de mare parte a comunității.

Zeci de copii s-au bucurat de echipamentele de joacă care sunt atât atractive, cât și frumos colorate. În plus de asta, copiilor li s-au oferit plăcintele de lipie și dulciuri care le-au întregit ziua. Organizatorii au pus, de asemenea, la dispoziția micuților un tobogan gonflabil și le-au oferit înghețată delicioasă, toate aceastea gratuit. Bucuria copiilor a fost accentuată de piesa de teatru pusă în scenă special pentru ei. Atmosfera pe parcursul întregului eveniment a fost destinsă și vibrantă.

Importanța acestui nou loc de joacă este că este un punct de referință pentru alte parcuri și zone de petrecere a timpului liber din oraș. De asemenea, acest proiect a fost dezvoltat împreună cu echipa UrbanizeHub, care este una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană din România.

Primăria Municipiului Lugoj a oferit terenul și s-a asigurat că sunt montate echipamentele de joacă care corespund tuturor normelor in vigoare, asigurând astfel siguranța copiilor.

Această inițiativă implică îmbunătățirea calității vieții în zona respectivă și arată eforturile depuse de comunitate în dezvoltarea cartierului Balta Lată. De asemenea, acest loc de joacă oferă un spațiu sigur și amenajat în care copiii se pot distra și socializa cu ceilalți copii. Este o oportunitate pentru părinți de a-și aduce copiii în aer liber și de a petrece timp de calitate împreună.

Cu drag,itor.- Sylvette Hlina-Mainyat Deputy Assistant RP .

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Forfotă și voie bună în cartierul Balta Lată joi, 7 septembrie, cu prilejul inaugurării noului loc de joacă, o colaborare fructuoasă între compania Honeywell, sponsor principal, și asociația Centrul Ortodox din Parohia Lugoj 1.

Evenimentul a avut loc de la ora 11, în prezența reprezentanților companiei Honeywell și ai Primăriei Municipiului Lugoj.

Zeci de copii s-au bucurat de echipamentele de joacă atractive și frumos colorate, de toboganul gonflabil și înghețata delicioasă oferită gratuit. Spre bucuria micuților, cu prilejul inaugurării spațiului a fost pusă în scenă și o piesă de teatru.

Proiectul este unul de referință pentru toate celelalte parcuri și zone de petrecere a timpului liber din oraș și a fost dezvoltat împreună cu echipa UrbanizeHub, una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană din țară.

Primăria Municipiului Lugoj a pus la dispoziție terenul și a montat echipamentele de joacă pentru copii.

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro