GLAMI lansează GLAMI Quiz, un instrument de ultimă generație de personalizare a cumpărăturilor online

BY: Sag Media Communications In Comunicate
virtualmag.roIulie 2022. GLAMI Quiz este noul instrument de hiper-personalizare în homepage, lansat de www.glami.ro și are menirea de a încuraja utilizatorii să răspundă la câteva întrebări despre mărcile, mărimile și preferințele lor de modă.

În doar câteva minute, fiecare vizitator va vedea o gamă de produse personalizată, organizată și selectată special pentru acesta, GLAMI efectuând căutarea printre sute de mărci și magazine electronice.
Descoperirea modei este o parte importantă din experiența GLAMI. Scopul nu este doar de a le arăta utilizatorilor exact produsele pe care le au în dressing sau pe care le-au văzut la alții, ci să descopere noi designeri și branduri.

Dacă există și alți consumatori care interacționează cu aceleași produse ca un anumit client, acesta va primi recomandări de produse noi pe care le-au plăcut ceilalți vizitatori GLAMI.ro. Sistemul funcționează prin învățarea automată și este utilizat în întreaga lume în diverse industrii, dar și de alți jucători renumiți din domeniile lor, precum Netflix și Spotify.

GLAMI oferă această experiență hiper-personalizată a unui magazin preferat fără a compromite oportunitatea de a descoperi noi mărci sau de a compara prețuri.

Disney+ Romania. Incepand cu 14 iunie puteti viziona Obi-Wan Kenobi online

De ce a fost lansat GLAMI Quiz

În prezent, consumatorii caută din ce în ce mai multă personalizare – încetul cu încetul se satură de o alegere foarte largă între magazine și mărci de modă. În cele din urmă, vor să găsească exact ceea ce le place foarte repede.

Inteligența artificială, care stă la baza GLAMI Quiz, este cea mai eficientă modalitate de a le oferi acest lucru.

Aducând o selecție extinsă și diversă de produse într-un singur loc, GLAMI simplifică mersul la cumpărături și economisește timp prețios; în plus, cu cât vizitatorii folosesc mai mult GLAMI, cu atât mai mult platforma se va adapta la stilul și gustul lor individual.

GLAMI a crescut datorită catalogului său larg și viziunii de a oferi toată moda pentru fiecare utilizator într-un singur loc. Dar dacă reușim să selectăm „piesa de modă” potrivită din întregul catalog de 15 milioane de produse și să o asociem gusturilor fiecărui utilizator, atunci îi vom ajuta să navigheze prin ofertele copleșitoare și să ajungă mai rapid la decizia de cumpărare, devenind o adevărată platformă de modă hiper-personalizată pentru toată lumea!”, afirmă Tomáš Hodboď, Fondator și CEO al GLAMI.

Cum va ajuta GLAMI Quiz magazinele partenere

Prin testul GLAMI bazat pe inteligență artificială, GLAMI oferă o tehnologie în care mulți furnizori mai mici s-ar putea să nu aibă mijloacele să investească singuri.

Hiper-personalizarea îi ajută pe cumpărătorii obosiți să navigheze prin oferta copleșitoare de modă online și să ajungă mai rapid la decizia de cumpărare, îmbunătățind în același timp valorile cheie ale unei afaceri.

GLAMI a observat o creștere de +10% a venitului pe sesiune pentru utilizatorii al căror conținut a fost personalizat. În același timp, rata de conversie este dublată pentru produsele cu un filtru de mărimi aplicat. Acesta este motivul pentru care GLAMI Quiz solicită utilizatorilor informații despre mărimi înainte de a derula oferta GLAMI.ro sau le oferă opțiuni de articole vestimentare în mărimile pe care le alegeau deja.

Despre GLAMI

GLAMI a fost fondat în 2013 de Tomáš Hodboď și Michal Jirák ca motor de căutare de modă. GLAMI este o platformă europeană de top pentru descoperirea modei, care conectează milioane de cumpărători cu mii de magazine electronice într-un singur loc. Datorită clasificării inteligente a produselor și a unei oferte personalizate, GLAMI face cumpărăturile și descoperirea modei mai ușoare. Cu prezența în 14 piețe, GLAMI & Stileo întâmpină peste 47 de milioane de vizitatori lunari.

                                                                            _ * _

Pentru mai multe informații sau solicitări, vă rugăm să contactați:

Andreea Paleologu

Brand & PR Specialist

E: andreea.paleologu@glami.ro

M: +40732 710 894
 

Facebook Comments Box


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Locandina-A4-mini.jpg

Alimentatie Rationala pentru Sanatate, editia 6-a

Evenimentul derulat de Arta Gustului si Colegiul Tehnologic isi propune ca si in editiile anterioare un program de educatie

Read More...
last-minute-preturi-inchirieri-auto.jpg

Pentru călătorii care se pregătesc să facă primele călătorii de vacanță: pregătiți-vă pentru șocul prețurilor.

Tarifele aeriene au crescut foarte mult. Prețul benzinei în Romania este mai mare decât a fost vreodată în această

Read More...
nottara arges

Record de spectatori la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”

Peste 3500 de spectatori într-o lună! Un record de audiență și de încasări pentru prima ediție a Festivalului  Internațional de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro