Noutăți JYSK: mobilier de mici dimensiuni în noua colecție

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle, STIRILE ZILEI
Noutati-JYSK---Mobilier-de-dimensiuni-mici

Gama de mobilier scandinav propusă de JYSK pentru noul sezon de interior este îmbogățită cu noi piese de mobilier de dimensiuni mici, potrivite pentru locuințele mai puțin generoase.

Este ușor să faci schimbări importante în casă, astfel încât să ai un spațiu mai confortabil. JYSK propune o serie de produse noi de mobilier, cu dimensiuni mici, care sunt ușor de integrat în casă atunci când simți că îți lipsește ceva. Mobilierul are un design modern, iar culorile, materialele și formele sunt foarte interesante.

“Cred că opțiunile pline de culoare câștigă tot mai mult teren în designul interior. Devenim mai curajoși și îndrăznim să încercăm lucruri noi – iar mobilierul de dimensiuni mici este un mod simplu de a adăuga culoare casei. În același timp, am lucrat cu nuanțe neutre, precum alb sau bej, cu câteva detalii de negru, pentru a menține calmul esteticii scandinave”, spune Rikke Høst, Range Manager JYSK.

Dulăpiorul de perete MALLING a devenit foarte popular printre clienții JYSK, iar acum este disponibil într-o nouă nuanță, albastru prăfuit. Poate fi folosit cu ușurință în baie, bucătărie sau zona de luat masa. O altă piesă de mobilier în trend este masa de colț ARCH, cu o culoare închisă, burgundi, și cu forme rotunde care atrag privirile.

Suportul de reviste MAGSTRUP

Mici schimbări

Pentru cei aflați în căutarea unei estetici mai simple, masa de colț HALBY de culoarea nisipului este o soluție simplă, pentru că este ușor de mutat dintr-o cameră în alta, în funcție de nevoi. Este un articol de mobilier ideal pentru apartament, unde poate fi utilizată în mai multe feluri, de exemplu ca noptieră sau mobilier de hol.

Pasionații de citit reviste sau cărți vor găsi și ei un produs interesant, suportul pentru reviste MAGSTRUP. Agățat în bucătărie, de exemplu, te va ajuta să găsești mai ușor cărțile de bucate sau caietele cu rețete. Tot pentru bucătărie recomandăm măsuța cu roți JUKKERUP, cu ajutorul căreia obții mai mult spațiu de depozitare a ingredientelor sau condimentelor.

Noile produse ajung în magazinele JYSK și pe JYSK.ro în luna iulie.

Măsuța cu roți JUKKERUP
Măsuța de colț HALBY
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

One commentOn Noutăți JYSK: mobilier de mici dimensiuni în noua colecție

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro