Evaluarea tendinței indicatorului TAI0122 – Numărul persoanelor sărace în România pe termen scurt și lung se găsește în Publicația România durabilă – raport de progres ORIZONT 2030 – Sinteză, pag.9. În Publicația ROMÂNIA DURABILĂ – Indicatori naționali pentru dezvoltare durabilă ORIZONT 2030, pag.15-16, sunt disponibile informații detaliate privind definiția și analiza evoluției acestui indicator în perioada 2011-2020, precum și comparații între sexe, grupe de vârstă, regiuni de dezvoltare și macroregiuni.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Indicatorul TAI0122, care măsoară numărul persoanelor sărace în funcție de sex, grupă de vârstă, regiuni de dezvoltare și macroregiuni, este evaluat în Publicația România durabilă – raport de progres ORIZONT 2030 – Sinteză, pag.9. Acest raport oferă o perspectivă asupra tendinței acestui indicator pe termen scurt și lung.

Pentru a obține informații mai detaliate despre definiția și analiza evoluției indicatorului TAI0122 în perioada 2011-2020, precum și comparația cu UE27, putem consulta Publicația ROMÂNIA DURABILĂ – Indicatori naționali pentru dezvoltare durabilă ORIZONT 2030, pag.15-16.

Aceste publicații sunt extrem de importante în evaluarea și monitorizarea progresului României în ceea ce privește dezvoltarea durabilă. Indicatorul TAI0122 ne oferă o imagine clară asupra numărului de persoane sărace din țară și ne permite să identificăm grupurile de populație cele mai afectate.

Analiza pe termen scurt și lung a acestui indicator este esențială pentru a dezvolta politici și strategii eficiente de combatere a sărăciei. Prin identificarea tendințelor și a factorilor care influențează acest indicator, putem lua măsuri concrete pentru a reduce numărul de persoane sărace și pentru a asigura o dezvoltare durabilă în toate regiunile țării.

De asemenea, comparația cu UE27 ne oferă o perspectivă asupra poziției României în ceea ce privește sărăcia și dezvoltarea durabilă. Această comparație ne permite să identificăm atât punctele forte, cât și punctele slabe ale României în acest domeniu și să învățăm de la celelalte state membre ale Uniunii Europene.

În concluzie, evaluarea tendinței indicatorului TAI0122 – Numărul persoanelor sărace este esențială pentru a dezvolta politici și strategii eficiente de combatere a sărăciei în România. Publicațiile menționate ne oferă informații detaliate și comparații relevante, care ne ajută să înțelegem mai bine situația actuală și să luăm măsuri concrete pentru a asigura o dezvoltare durabilă în țară. #romaniadurabila #tempo, a transmis astăzi INS.

– Evaluarea tendinței indicatorului TAI0122 – Numărul persoanelor sărace, pe sexe, grupe de vârstă, regiuni de dezvoltare și macroregiuni pe termen scurt și lung poate fi găsită în Publicația România durabilă – raport de progres ORIZONT 2030 – Sinteză, pag.9 – https://shorturl.at/qDGX6

– În Publicația ROMÂNIA DURABILĂ – Indicatori naționali pentru dezvoltare durabilă ORIZONT 2030, pag.15-16, puteți accesa informații detaliate privind definiția și analiza evoluției acestui indicator în perioada 2011-2020, precum și comparația cu UE27 – https://shorturl.at/gzDGX

#romaniadurabila #tempo
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: INS
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro