Indignarea primarului de la Voinești: întrebări fără răspuns

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Întrebări din „țara tuturor posibilităților”, enunțate de primarul de la Voinești – incomod-media.ro

Primarul din Voinești, Gabriel Dănuț Sandu, exprimă din nou indignarea față de situația actuală din țară. El subliniază că trăim într-o țară în care oricine face ce vrea, legea nu este respectată și cauzele catastrofelor nu sunt eradicate. Edilul lansează o serie de întrebări la care toți românii onești ar trebui să primească răspunsuri rapide din partea politicienilor și a celor care conduc instituțiile publice. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă și suntem doar mințiți și amețiți cu minciuni.

Printre întrebările puse de primar se află: cum este posibil ca după atâtea zile de la accidentul din Vama Veche să nu fie identificat cel care a comercializat drogurile? De ce continuăm să avem înecați în mare în fiecare an, chiar dacă avem salvamari? De ce o gravidă în stare alterată nu a fost consultată timp de șapte ore? Cum se poate ca manevre cu substanțe explozive să se facă într-o parcare pe marginea unui drum național? De ce s-au cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin când populația care putea fi vaccinată era mult mai mică? Cum este posibil ca orice lege referitoare la pensiile speciale să fie considerată neconstituțională?

În final, primarul de la Voinești atrage atenția că trebuie să fim vigilenți și să ne întrebăm dacă cei care au făcut legile au și dreptul de a le abroga. Sursa: incomod-media.ro

Primarul de la Voinești a fost cuprins din nou de indignare. Și cum nu ar fi? Chiar el zice. Săptămâna și catastrofa! Remarcă Gabriel Dănuț Sandu că „trăim în țara tuturor posibilităților, trăim în țara în care oricine face ceea ce își dorește, trăim în țara în care LEGEA nu este LEGE, trăim în țara în care după catastrofe nu eradicam niciodată cauza”.

Edilul de la Voinești lansează un set de întrebări pe care mai toți românii onești și le pun și la care ar trebui să le găsească răspuns rapid politicienii și cei care conduc instituțiile publice. Dar, se întâmplă așa? Deloc! Suntem doar mințiți. Amețiți. Îmbătați cu minciuni.

Iată întrebările puse de Gambă și, până la urmă, de noi toți. Răspuns așteptăm zadarnic.

„Cum este posibil ca, în atâtea zile scurse de la producerea accidentului din Vama Veche, să nu fie identificat cel care a comercializat drogurile? Păi, consumul în scop personal nu se pedepsește, însă traficul se pedepsește!

De ce să mai avem salvamari dacă an de an umplem cimitirele cu înecați? Nu ar fi de ajuns ca la arborarea steagului roșu să apară scris: „INTRAȚI ÎN MARE PE RĂSPUNDEREA DUMNEAVOASTRĂ!”? De ce să punem în pericol și viața altora?

Cum adică o gravidă în stare alterată să nu fie consultată timp de șapte ore? Cum adică „nu vreau să fac gardă”? Cum adică să aștepți cu o urgentă 6-7 ore într-o unitate de primire urgențe?

Cum adică să stai cu țigara aprinsă într-un loc unde se transferă GPL dintr-o cisternă în alta la 37-38° Celsius? Cum se poate ca, într-o parcare, la marginea unui drum național, să se execute manevre cu substanțe foarte ușor explozibile și extrem de periculoase? De ce să trimiți salvatori în fața unei explozii pe care o așteptai?

De ce să contractăm și să cumpărăm peste 100 de milioane de doze de vaccin când populația care putea fi vaccinată nu depășește 15 milioane?

Cum poți spune că orice lege referitoare la pensiile speciale este neconstituțională? Cum adică, cei care au făcut legea nu au și dreptul de a o abroga?”

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro