eFotbal | Naționala României va disputa, în perioada 2-3 martie, ultima rundă din cadrul etapei de Play-Ins

BY: In Actualitate, Articole

Joi, 2 martie, au loc primele meciuri din cadrul ultimei runde a etapei de Play-Ins. După două runde disputate, România are un total de 310 puncte în Consistency Ranking, fiind pe locul 4 înaintea ultimelor dueluri. Meciurile vor putea fi urmărite live pe canalul de YouTube FRF.tv și pe pagina de Facebook a Echipei Naționale de eFotbal a României.

Pentru a-și asigura un statut cât mai bun la tragerea la sorți a etapei a 2-a a calificărilor, cea de Main Stage, naționala României, reprezentată de Cosmin Petrescu și Răzvan Puiu, trebuie să aibă un parcurs cât mai bun în această ultima rundă în Divizia 2, Conferința 1.

Adversarii naționalei României vor fi:

Lituania
Slovacia
Bulgaria
Kazahstan

Programul meciurilor este următorul:

Joi, 2 martie

Ora 18:00 – România – Bulgaria

Ora 18:30 – Slovacia – România

Ora 19:00 – România – Lituania

Ora 19:40 – Kazahstan – România

Vineri, 3 martie

Ora 18:00 – Bulgaria – România

Ora 18:30 – România – Slovacia

Ora 19:00 – Lituania – România

Ora 19:40 – România – Kazahstan

Etapa de Main Stage

Main Stage este cea de-a doua etapă din cadrul calificărilor pentru FIFA eNations Series 2023, echivalentul Cupei Mondiale. În Main Stage vor evolua toate asociațiile ce au făcut parte și din etapa de Play-Ins, mai puțin primele 2 clasate în clasamentul coeficienților din fiecare dintre cele 4 Conferințe care sunt deja calificate în a treia etapă a calificărilor, cea de Play-Off.

Sistemul de desfășurare va fi de tip grupe + faze eliminatorii, formațiile cu cel mai bun traseu în fazele eliminatorii obținând calificarea în Play-Off-ul calificărilor.

Consistency Ranking

Cele 10 naționale participante în fiecare conferință sunt împărțite în două divizii: Divizia 1 și Divizia 2. Fiecare națională va primi un anumit număr de puncte, în funcție de divizia și poziția pe care se clasează la finalul rundei respective.

Divizia 1
Divizia 2

1.     300 puncte
1.     150 puncte

3.     240 puncte
2.     120 puncte

3.     200 puncte
3.     100 puncte

4.     160 puncte
4.     80 puncte

5.     120 puncte
5.     60 puncte

La finalul celor 3 runde de Play-Ins, primele două naționale cu cel mai bun punctaj din fiecare conferință se vor califica direct în etapa de Play-Off.

Clasamentul înaintea startului celei de-a treia runde de Play-Ins:

Italia 500 pct.
Germania 500 pct.
Suedia 480 pct.
România 310 pct.
Scoția 310 pct.
Lituania 240 pct.
Slovacia 180 pct.
Bulgaria 180 pct.
Croația 180 pct.
Kazahstan 180 pct.

Sistemul de draft

Și pentru ultima rundă din Play-Ins va fi folosit sistemul de draft, introdus în premieră la startul calificărilor pentru ediția de anul acesta.

Fiecare divizie are propriul sistem de draft, la fiecare rundă. Cele mai importante detalii despre noul sistem sunt următoarele:

înaintea startului procesului de draft, fiecare asociație își va alege 3 key players. Aceiași jucători pot fi aleși și de alte asociații din divizia respectivă;
în cadrul sistemului de draft vor fi 4 runde în care fiecare asociație își va alege aleatoriu 4 in-game players. Jucătorii aleși de o asociație vor deveni automat indisponibili pentru echipele din divizia respectivă;
după finalul acestor etape de draft, fiecare asociație va avea în componență 7 jucători, urmând să își completeze lotul până la 23 cu jucătorii rămași disponibili.

Sursa, foto si Link catre articolul complet
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro