Ediția a VIII-a a Turneului Campionilor FRT Tenis 10 & Teens la Brașov în Decembrie 2023

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ediția a VIII-a a Turneului Campionilor FRT Tenis 10 & Teens este în plină organizare la Brașov. Acest eveniment, cel mai așteptat al anului pentru copii, se va desfășura în perioada 2-3 decembrie 2023, aducând în premieră la 13 categorii de joc. Baza sportivă Tenis Tour Office, situată lângă Sala Sporturilor D. Colibasi, va găzdui competiția.

La acest turneu sunt așteptați toți tenismenii amatori cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani, indiferent dacă au câștigat medalii sau nu în sezonul 2023 la turneele FRT Tenis 10 & Teens. Acest eveniment open de sfârșit de an le oferă posibilitatea să se întâlnească și să concureze într-una dintre cele 13 categorii valorice.

Printre categoriile de joc se numără: Tenis 10: Roșu Starter & Challenger, Portocaliu Starter / Challenger Fete & Băieți, Verde Starter Fete & Băieți, Verde Challenger Fete & Băieți, Verde Master, Tenis Teens: Galben Băieți & Fete, Albastru (dublu).

Pentru a participa la acest turneu, înscrierile pot fi făcute pe site-ul tenis10frt.ro, din contul de jucător, în perioada 16.11-28.11.2023. De asemenea, înscrierile pot fi realizate și prin intermediul următorului link: http://tenis10frt.ro/portal/.

Turneul Campionilor FRT Tenis 10 & Teens beneficiază de sprijinul și sponsorizarea unor parteneri importanți. Printre aceștia se numără FRT, Boromir, Mambo Gelato, Braldico, Dino Park, AutoKino, Pizzeria della Nonna, Home & Business (www.all-clean.ro), ArtMedica și Kocs.ro.

Evenimentul se anunță a fi o ocazie specială pentru toți tinerii pasionați de tenis, oferindu-le posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și de a se întrece cu alți jucători de aceeași vârstă și nivel. Brașovul va deveni astfel gazda unui spectacol sportiv care va aduce bucurie și emoție în sufletele tuturor participanților.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Ediția a VIII-a a Turneului Campionilor FRT Tenis 10 & Teens este în plină organizare la Brașov Cel mai așteptat eveniment al anului pentru copii se va desfășura în perioada 2-3 decembrie 2023, în premieră la 13 categorii de joc, în baza sportiva Tenis Tour Office (langa Sala Sporturilor D. Colibasi). Îi așteptăm pe toți tenismenii amatori cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani, atât medaliați, cât și nemedaliați în sezonul 2023 la turneele FRT Tenis 10 & Teens, să participe la… acest frumos eveniment OPEN de sfârșit de an, la unul dintre nivelurile valorice: Tenis 10: Roșu Starter & Challenger Portocaliu Starter / Challenger Fete & Băieți Verde Starter Fete & Băieți Verde Challenger Fete & Băieți Verde Master Tenis Teens Galben Băieți & Fete Albastru (dublu) Înscrieri se pot face pe tenis10frt.ro din contul de jucător în perioada: 16.11-28.11.2023. Pentru înscrieri din contul de jucator, aici: http://tenis10frt.ro/portal/ Parteneri și Sponsori: FRT, Boromir, Mambo Gelato, Braldico, Dino Park, AutoKino, Pizzeria della Nonna, Home & Business (www.all-clean.ro) , ArtMedica, Kocs.ro.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro