Campionatele Naționale de Gimnastică pentru Gimnaștii Juniori la Izvorani (17-18 noiembrie)

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 17-18 noiembrie, se va desfășura la Izvorani Campionatul Național de Gimnastică pentru juniori. La această competiție vor participa 41 de sportivi din diferite cluburi de renume, precum CSA Steaua, CSM Lugoj, CSȘ Dinamo, CS Dinamo, CSȘ Sibiu, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița și CSM Reșița.

Programul competiției va începe vineri, 17 noiembrie, cu o festivitate de deschidere la ora 10:00. Urmează apoi concursul individual compus și calificările pentru finalele pe aparate pentru Juniori II, nivel 3. La ora 12:15 va avea loc festivitatea de premiere pentru individual compus la Juniori II, nivel 3. După aceasta, se va continua cu concursul individual compus și calificările pentru finalele pe aparate la Juniori II, nivel 4, iar ziua se va încheia cu concursul individual compus și calificările pentru finalele pe aparate la Juniori I, nivel 5. Festivitatea de premiere pentru individual compus la Juniori II, nivel 4 și Juniori I, nivel 5 va avea loc la ora 20:15.

Sâmbătă, 18 noiembrie, vor avea loc finalele pe aparate pentru Juniori II și Juniori I, începând cu ora 10:00. La ora 12:45 va avea loc festivitatea de premiere pentru finalele pe aparate.

Această competiție este extrem de importantă pentru gimnaștii juniori, deoarece le oferă oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a-și stabili ierarhiile în cadrul competițiilor naționale. De asemenea, este un prilej pentru ei de a obține recunoaștere și de a-și crește șansele de a fi selecționați pentru competițiile internaționale.

Campionatele Naționale de gimnastică pentru juniori sunt evenimente importante în calendarul sportiv al României, deoarece evidențiază potențialul și talentul tinerilor gimnaști români. Aceștia reprezintă viitorul gimnasticii românești și au șansa de a se dezvolta și de a-și atinge obiectivele în acest domeniu.

Pe parcursul celor două zile de competiție, spectatorii vor avea ocazia să admire performanțele excepționale ale acestor tineri sportivi și să încurajeze și să susțină dezvoltarea gimnasticii românești.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Gimnaștii juniori își vor stabili ierarhiile la Campionatele Național de la Izvorani (17-18 noiembrie). Vor participa 41 de sportivi de la CSA Steaua, CSM Lugoj, CSȘ Dinamo, CS Dinamo, CSȘ Sibiu, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița, CSM Reșița Programul competiției:… Vineri 17 noiembrie 10:00 Festivitate de deschidere 10:10 Concurs Individual compus și calificări pentru finalele pe aparate Juniori II, nivel 3 12.15 Festivitate de premiere Individual compus Juniori II, nivel 3 16:00 Concurs Individual compus și calificări pentru finalele pe aparate Juniori II, nivel 4 18:30 Concurs Individual compus și calificări pentru finalele pe aparate Juniori I, nivel 5 20:15 Festivitate de premiere Individual compus Juniori II, nivel 4 și Juniori I nivel 5 Sâmbătă 18 noiembrie 10:00 – Finale pe aparate Juniori II și Juniori I 12:45 Festivitate de premiere finale pe aparate CSA Steaua, CSM Lugoj, CSȘ Dinamo, CS Dinamo, CSȘ Sibiu, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Reșița, CSM Reșița


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro