Liceul Sportiv din orașul nostru devine una dintre cele mai frumoase școli, cu lucrări de reabilitare în desfășurare

BY: stiridinromania.ro In Galați

Astăzi, la Liceul Sportiv, orașul nostru devine unul dintre cele mai frumoase orașe cu școli moderne. În cadrul acestui liceu cu o tradiție în orașul nostru, au fost inițiate lucrările de reabilitare a clădirii, a sălii de sport și a căminului. Valoarea acestui proiect, finanțat cu fonduri europene, se ridică la peste 15 milioane de lei.

Reabilitarea clădirii este un pas important în modernizarea infrastructurii școlare din orașul nostru. Clădirea veche, cu aspectul său deteriorat, va fi transformată într-un spațiu modern și funcțional, adecvat nevoilor actuale ale elevilor și profesorilor. Aceasta va beneficia de o izolație termică și fonică de înaltă calitate, asigurând astfel un mediu de învățare confortabil și eficient.

De asemenea, sala de sport va fi reabilitată și modernizată pentru a putea găzdui competiții și antrenamente în condiții optime. Noile echipamente și instalații sportive vor permite elevilor să se antreneze într-un mediu sigur și modern, contribuind astfel la dezvoltarea talentelor sportive din orașul nostru.

Căminul va fi, de asemenea, supus unor lucrări de reabilitare și modernizare. Spațiile de cazare vor fi renovate și dotate cu mobilier și echipamente noi, asigurând astfel condiții de trai confortabile pentru elevii care locuiesc în internat. Acest aspect este deosebit de important, deoarece un mediu de cazare adecvat poate influența pozitiv performanțele școlare și bunăstarea elevilor.

Realizarea acestui proiect este posibilă datorită fondurilor europene alocate pentru modernizarea infrastructurii școlare. Astfel, orașul nostru demonstrează că investițiile în domeniul educației sunt o prioritate și că se dorește crearea unui mediu propice dezvoltării și succesului elevilor.

În concluzie, reabilitarea clădirii, sălii de sport și a căminului de la Liceul Sportiv reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii școlare din orașul nostru. Aceste lucrări vor asigura un mediu de învățare modern și confortabil pentru elevi, contribuind astfel la dezvoltarea talentelor și performanțelor acestora. Investiția în educație este o investiție în viitorul orașului nostru, iar acest proiect este un exemplu elocvent în acest sens.

Redam in continuare comunicatul original.

ȘCOLI MODERNE: Astăzi, la Liceul SportivȘCOLI MODERNE: Astăzi, la Liceul Sportiv Devenim unul dintre orașele cu cele mai frumoase școli. La acest liceu cu tradiție în orașul nostru am prevăzut reabili…tarea clădirii, a sălii de sport și a căminului. Lucrările sunt în plină desfășurare, valoarea proiectului cu fonduri europene fiind de peste 15 milioane de lei.

Sursa: Primaria Municipiului Galați

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Primaria Municipiului Galați
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro