Continuă investițiile la sala de gimnastică din Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani: montată pârtia acrobatică cu structură elastică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Investițiile în sala de gimnastică din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani continuă să se dezvolte, demonstrând preocuparea autorităților pentru dezvoltarea sportului și promovarea talentelor. Astăzi, a fost montată o pârtie acrobatică cu structură elastică, o adiție importantă care va reduce uzura și va facilita învățarea elementelor acrobatice de dificultate.

Această investiție este rezultatul colaborării dintre CSN LIA MANOLIU, sub conducerea directorului Florin Oancea, și membrii lotului masculin de gimnastică, precum și antrenorul coordonator Marius Berbecar. Aceștia au fost de acord să partajeze pârtia acrobatică existentă în sala de gimnastică a complexului Lia Manoliu, demonstrând astfel un spirit de solidaritate și dorința de a sprijini și dezvolta gimnastica în România.

Prin montarea acestei pârtii acrobatice cu structură elastică, se urmărește nu doar reducerea uzurii, ci și facilitarea învățării elementelor acrobatice de dificultate. Aceasta va oferi gimnaștilor un mediu sigur și potrivit pentru a-și perfecționa tehnicile și a exersa noi elemente. Cu ajutorul acestei pârtii, gimnaștii vor putea experimenta și învăța mai ușor mișcări și acrobații complexe, pregătindu-se pentru competițiile naționale și internaționale.

Complexul Lia Manoliu este unul dintre cele mai importante centre de antrenament și competiții pentru gimnastică din România. Investițiile în această sală de gimnastică demonstrează importanța acordată dezvoltării sportului și formării noilor generații de gimnaști de performanță.

Este de remarcat faptul că, în ciuda dificultăților și provocărilor cu care se confruntă sportul românesc, există în continuare eforturi constante pentru a sprijini gimnastica și a asigura gimnaștilor condițiile necesare pentru a se dezvolta și a atinge potențialul maxim. Prin investițiile în facilități și infrastructură, precum montarea acestei pârtii acrobatice cu structură elastică, se creează oportunități reale de creștere și performanță în acest sport.

În concluzie, investițiile în sala de gimnastică din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, precum și montarea pârtiei acrobatice cu structură elastică, reprezintă un pas important în dezvoltarea sportului și promovarea gimnasticii în România. Aceste investiții demonstrează solidaritatea și sprijinul acordat de către CSN LIA MANOLIU și membrii lotului masculin de gimnastică, evidențiind dorința de a crea condiții optime pentru formarea și performanța gimnaștilor români.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

SOLIDARITATE PENTRU GIMNASTICĂ Investițiile la sala de gimnastică din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani continuă. Astăzi a fost montată pârtia acrobatică cu structură elastică, pârtie care are ca scop reducerea uzurii și învățarea cu ușurință a elementelor acrobatice de dificultate. Mulțumim CSN LIA MANOLIU- director Florin Oancea, componenților lotului masculin de gimnastică și antrenorului coordonator Marius Berbecar pentru acceptul de partajare a pârtiei acrobatice existente în sala de gimnastică a complexului Lia Manoliu.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro