Meciul oficial al rapidistelor împotriva CSO Voluntari la etapa a 12-a din campionatul național

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Voleibalistele echipei Rapid se pregătesc intens pentru primul meci oficial al acestui an. Confruntarea va avea loc sâmbătă, în cadrul etapei a 12-a din campionatul național, iar adversarele vor fi jucătoarele de la CSO Voluntari.

Meciurile dintre cele două formații au fost întotdeauna spectaculoase și pline de tensiune, iar de această dată nu se anunță altfel. Rapidistele au demonstrat de-a lungul timpului că sunt echipa puternică și hotărâtă, iar fanii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare la Sala Rapid pentru a le susține în acest moment important.

Pentru cei interesați de a participa la meci, biletele sunt disponibile online, pe platforma entertix.ro, sau pot fi achiziționate direct de la sala de sport, cu o oră și jumătate înainte de începerea partidei. Prețul unui bilet de intrare generală este de 10 lei, însă copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Echipa Rapid beneficiază de toate urările de succes în această competiție și speră să obțină o victorie în fața celor de la CSO Voluntari. Suporterii sunt pregătiți să își susțină echipa și să creeze o atmosferă pozitivă în Sala Rapid.

Astfel, voleibalistele echipei Rapid se pregătesc intens pentru acest meci oficial, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să le susțină și să le încurajeze în drumul lor spre victorie. Este momentul ca echipa să arate de ce este în stare și să ofere un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți în sală.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Next Game Voleibalistele noastre se pregătesc de primul meci oficial al acestui an Sâmbătă, începând cu ora 15:00, rapidistele primesc vizita celor de la CSO Voluntari în cadrul etapei a 12-a din campionatul național. Se anunță un meci spectaculos, așa cum ne-am obișnuit de la confruntările dintre cele 2 formații, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare la Sala Rapid pentru a ne susține împreună echipa. Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro (link în comentarii) sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul partidei). Intrarea generală – 10 lei. Copiii de până la 7 ani au accesul gratuit. Multă baftă, fetelor! Hai, Rapid! Next Game Voleibalistele noastre se pregătesc de primul meci oficial al acestui an Sâmbătă, începând cu ora 15:00, rapidistele primesc vizita celor de …la CSO Voluntari în cadrul etapei a 12-a din campionatul național. Se anunță un meci spectaculos, așa cum ne-am obișnuit de la confruntările dintre cele 2 formații, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare la Sala Rapid pentru a ne susține împreună echipa. Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro (link în comentarii) sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul partidei). Intrarea generală – 10 lei. Copiii de până la 7 ani au accesul gratuit. Multă baftă, fetelor! Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro