Concurs national de eseuri si povesti grafice organizat de Asociatia „Toti pentru bine”pentru copiii cu varste intre 5 si 11 ani

BY: Andreea Anghel In Comunicate, STIRILE ZILEI


Asociatia „Toti pentru bine” organizeaza in perioada 10 ianuarie- 28 februarie 2023 prima editie a concursului national de eseuri si povesti grafice destinat copiilor cu varste intre 5 si 11 ani.

Romania, Ianuarie 2023

Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani sunt invitati sa participe la concursul de eseuri si povesti grafice cu tema ” Eu am superputeri! Eu pot face lumea un loc si mai bun!”.

Lucrarile constand in 3 ilustratii realizate la dimensiunea A4, pentru categoria de varsta 5- 6 ani, compuneri in 50- 100 cuvinte insotite de 2 ilustratii, pentru categoria de varsta 7-9 ani, respectiv povesti scurte in 350 cuvinte insotite de 1 ilustratie, pentru categoria de varsta 10- 11 ani, pot fi inscrise in competitie pana la data de 15 Februarie 2023.

Toate proiectele vor fi evaluate de un juriu format din specialisti in domeniul literaturii pentru copii si artisti ilustratori, iar castigatorii vor fi anuntati public pe pagina oficiala de facebook a Asociatiei „Toti pentru bine” in data de 28 Februarie 2023.

Asociatia „Toti pentru bine” ofera castigatorilor 9 PREMII , cate 3 (TREI) premii pentru fiecare categorie de varsta, constand in seturi LEGO si seturi creative si de artizanat Jack in the box.

Regulamentul oficial al concursului si mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul oficial al Asociatiei „Toti pentru bine” si pe paginile oficiale de social media.

Claudia Lazar Groza, scriitoare pentru copii- a terminat Liceul Teoretic Ion Barbu din Bucuresti, urmand Facultatea de Biologie, Master si apoi un doctorat pe Biodegradarea obiectelor de patrimoniu. In 2009 a participat la un curs de scriere creativa. Asa a aparut prima sa poveste „Tobias elefantelul colorat”, in 2011 la editura Aramis. Azi are un numar de 9 carti si numeroase proiecte online de scriere creativa si ateliere de biologie distractiva.

Alina Sirbu, scriitoare, Art Terapeut, Facilitator de workshop-uri pentru companii, femei si copii, Consultant in relatii umane, consilier de cariera- creaza de aproape 5 ani carti, calendare, CD-uri pentru mame si copii, poezii, povesti si ghicitori si, avand experienta in corporatii imbinata de formarea in Art Therapy, sustine programe de consiliere vocationala si diverse ateliere.

Luiza Cipriana, profesor, scriitor, designer de interior si om pasionat de nutritie si sanatate- a publicat pana in prezent 4 carti pentru copii, povesti care cuceresc prin emotii, senzatii, gust si culoare, dar mai ales prin descoperirea puterii imense a imaginatiei.

Bianca V. Ionescu, artist ilustrator- deseneaza iubirea si povesti in culori de peste 10 ani si sustine ateliere de desen si pictura pentru copii, realizand pana in prezent ilustratii pentru zeci de carti pentru copii, printre care „La drum cu Lola si Molda”- de Luiza Cipriana, colectia „Rici Arici” si „Poveste cu Mos Ene si Domnul Somn”- de Iuliana Sosu.

Asociatia „Toti pentru bine” a fost infiintata in Iunie 2022 si organizeaza, sustine si desfasoara cursuri, ateliere si evenimente educative, creative si recreative pentru copiii din mediul rural, comunitati mici si categorii defavorizate. Este partener in programul „Ajutor pentru elevi” si ofera copiilor inscrisi in acest program cursuri gratuite de codare si programare, grafica asistata de computer, webdesign, engleza si ateliere de dezvoltare emotionala, STEM si artizanat.

„Am pornit la drum cu convingerea ca mintile si manutele pe care le implicam acum in activitati educative, creative si recreative vor putea construi, in viitor, o societate mai buna. Cred cu tarie ca fiecare copil, indiferent de mediul in care traieste, poate deveni cea mai buna versiune a sa daca are acces simplu, la indemana, la cursuri si ateliere create cu scopul dezvoltarii educationale si emotionale a acestuia”- Andreea Anghel, Presedinte, membru fondator Asociatia „Toti pentru bine”

8 Ianuarie 2023, Romania, Bucuresti


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Când ai grijă de tenul tău, nu uita de zona sensibilă a ochilor 👀✨ Acum, pentru fiecare produs anti-age pentru îngrijirea tenulu…

Când ai grijă de tenul tău, nu uita de zona sensibilă a ochilor 👀✨ Acum, pentru fiecare produs anti-age

Read More...

Planuri JYSK în 2023: cel puțin 15 magazine noi și modernizarea a minim 13 magazine existente

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK continuă expansiunea în România în 2023. Anul acesta, compania planifică

Read More...

ING Bank și Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) fac apel la vigilență: atacatorii cibernetici folosesc inteligența artificială pentru a crea mesaje de phishing care par autentice

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică lansează un avertisment pentru toți românii care dețin carduri că noile

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro