Colaborarea dintre F.R.Șah și Fédération Française des Échecs se extinde în 2022

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În 2022, F.R.Șah a încheiat un parteneriat cu Fédération Française des Échecs, iar acum se bucură de extinderea acestei colaborări. Regiunea Nouvelle-Aquitaine și județul Galați au reînnoit astăzi parteneriatul, într-o întâlnire la sediul F.R.Șah. Președintele Club Echecs Pessac, Christophe Berthelot, s-a întâlnit cu reprezentantul clubului CSM Galați, Lucian Jugaru, într-o discuție care vizează viitorul șahului românesc.

Această întâlnire nu are doar un scop sportiv, ci și contribuie la consolidarea relațiilor de prietenie româno-franceze. Prin colaborarea dintre cele două cluburi, se deschid noi oportunități pentru dezvoltarea șahului în România și pentru consolidarea legăturilor cu comunitatea internațională de șah.

Parteneriatul între F.R.Șah și Fédération Française des Échecs este un pas important în direcția promovării acestui sport minunat, care nu doar antrenează mintea, ci și creează legături puternice între oameni din diferite culturi.

Să sperăm că această colaborare va duce la o creștere a popularității și a nivelului de competiție în șahul românesc, și că va contribui la consolidarea prieteniei dintre România și Franța. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Din 2022, F.R.Șah a semnat un parteneriat cu Fédération Française des Échecs și suntem bucuroși să vedem că această colaborare se extinde! Regiunea Nouvelle-Aquitaine și județul Galați și-au dat mâinile din nou, chiar astăzi, la întâlnirea din sediul F.R.Șah, dintre președintele Club Echecs Pessac, Christophe Berthelot, și reprezentantul clubului CSM Galați, Lucian Jugaru. Pe scurt, o întâlnire fructuoasă care vizează nu doar viitorul șahului românesc, ci și relația de pr…ietenie româno-franceză. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro