David Gavrilovici, Cel Mai Tânăr Cetățean de Onoare al Județului Iași

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

David Gavrilovici, campion mondial și european la gimnastică aerobică, a fost desemnat cel mai tânăr cetățean de onoare al județului Iași. Cu rezultate remarcabile în palmaresul său, acest tânăr sportiv a fost apreciat pentru modul în care a reprezentat comunitatea la nivel mondial.

Titlul de cetățean de onoare acordat lui David Gavrilovici este o dovadă a recunoștinței și admirației pe care județul Iași le are față de el. Prin această distincție, se transmite un mesaj de încurajare și susținere pentru viitorul său în cariera sportivă.

În paralel, în cadrul ședinței Consiliului Județean Iași s-au discutat și aprobat mai multe proiecte importante. Printre acestea se numără asfaltarea unor drumuri județene și transferul unui obiectiv de investiții către Spitalul de Urgență pentru Copii Sfânta Maria, pentru modernizare și reabilitare.

De asemenea, s-a votat încheierea unui parteneriat între DGASPC Iași și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale pentru realizarea unui HUB de servicii în domeniul asistenței sociale. Acest proiect va contribui la îmbunătățirea sistemului de asistență socială și a domeniilor conexe.

Astfel, în cadrul acestei ședințe de Consiliu Județean s-au luat decizii importante atât în ceea ce privește recunoașterea unui talent sportiv de excepție, cât și în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor sociale din județul Iași.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Cel mai tânăr cetățean de onoare al județului Iași a primit titlul în plenul Consiliului Județean Iași Campionul mondial și european la gimnastică aerobică, Da…vid Gavrilovici, este cetățean de onoare al județului Iași. Ca junior, David Gavrilovici a avut rezultate remarcabile, însumând 6 medalii de aur, 6 medalii de argint şi 17 medalii de bronz. Ca senior, legitimat la C.S.M. Iaşi și component de bază al Lotului Naţional de Seniori Gimnastică Aerobică al României, a devenit atât Campion mondial cât şi Campion european. Este un privilegiu să avem, dacă nu chiar cel mai tânăr cetățean de onoare al unui județ din România, cu siguranță unul dintre cei mai tineri. Prin acest titlu de cetățean de onoare acordat lui David Gavrilovici, județul său natal își exprimă recunoștința și admirația pentru munca sa și pentru modul în care a reprezentat cu demnitate și profesionalism comunitatea noastră la nivel mondial. Sper că această distincție de cetățean de onoare să îi întărească drumul către succes și să îi deschidă noi oportunități în viitorul său. Îi transmit cele mai călduroase felicitări lui David Gavrilovici, în numele întregii comunități ieșene. Suntem mândri că avem astfel de reprezentanți de seamă și îl asigur că va avea și pe mai departe sprijinul nostru pentru a atinge noi performanțe. Îi adresez mulțumiri și colegului nostru, domnul consilier județean Cătălin Cătur, cel care l-a adus în atenția noastră pe campionul, multiplu medaliat, David Gavrilovici. Pe ordinea de zi a plenului CJ s-au aflat, astăzi, 26 de proiecte de hotărâre. Două investiții importante care au fost aprobate se referă la asfaltarea drumurilor județene DJ 248 A – lim. Mun. Iaşi – Voroveşti și DJ 282 E – intersecţie DJ 207 A – Sineşti. Consilierii județeni și-au dat votul și pentru transferul obiectivului de investiţii „Reabilitarea și Modernizarea Spitalului de Urgenţă pentru Copii Sfânta Maria” din evideța contabilă a CJ în evidența contabilă a unității medicale. Prin acest proiect Spitalul de Pediatrie a fost adus la standarde europene. Lucrările au fost realizate în perioada mai 2019 – mai 2023, cu finanțare europeană, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Valoarea finală a proiectului a fost de 138.824.310, 00 lei, inclusiv TVA. Un alt proiect important votat în ședința de astăzi vizează încheierea unui parteneriat între DGASPC Iași și Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, pentru realizarea unui HUB de servicii, respectiv un sistem informatic integrat în domeniul asistentei sociale şi domeniilor conexe.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro