Campania “Curățenie de toamnă” se desfășoară în municipiul Lugoj din 30 octombrie până pe 24 noiembrie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A început curățenia de toamnă! Lugojenii, îndemnați să scoată deșeurile vegetale în fața imobilelor – Redeșteptarea

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat organizarea unei noi campanii în perioada 30 octombrie – 24 noiembrie. Această campanie se numește “Curățenia de toamnă” și este desfășurată de către Serviciul Public Sere și Zone Verzi pe teritoriul municipiului.

În cadrul acestei campanii, se vor colecta doar deșeurile vegetale, precum resturile provenite din tăierea pomilor sau a viței de vie. Cetățenii sunt rugați să scoată aceste deșeuri în fața imobilelor în grămezi, fără a fi legate cu sârmă. Este important de menționat că în cadrul acestei acțiuni, nu se vor colecta materiale rezultate din construcții sau alte tipuri de deșeuri în afară de cele vegetale.

Pentru detalii suplimentare și informații, cetățenii pot apela la numărul de telefon 0256/351902, care aparține Serviciului Public Sere și Zone Verzi.

Trebuie subliniat faptul că “Curățenia de toamnă” va avea loc și în alte localități, precum Buziaș și Făget, conform unui program stabilit anterior.

Campania “Curățenia de toamnă” are ca scop promovarea ecologiei și unui mediu curat, dar și conștientizarea cetățenilor în privința colectării și gestionării corecte a deșeurilor, în special a celor vegetale.

Această inițiativă reprezintă un pas înainte pentru Municipiul Lugoj în lupta împotriva poluării și promovează un stil de viață responsabil, care implică grija și respectul pentru mediul înconjurător.

Este important ca locuitorii orașului să se implice în această campanie, scoțând deșeurile vegetale la timp și într-o manieră adecvată, pentru a asigura o reușită deplină a acestei acțiuni.

“Deseurile vegetale pot fi transformate în compost și pot fi utilizate ca îngrășăminte naturale pentru grădini și terenuri. Prin urmare, este esențial ca cetățenii să contribuie activ la colectarea acestor deșeuri și să sprijine eforturile autorităților în menținerea unei comunități curate și sustenabile”, a declarat un reprezentant al Primăriei Lugoj.

Astfel, “Curățenia de toamnă” reprezintă nu doar o modalitate de eliminare corespunzătoare a deșeurilor vegetale, dar și un pas important spre educarea comunității în privința protejării mediului înconjurător.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat organizarea unei noi campanii, în intervalul 30 octombrie – 24 noiembrie.

Prin Serviciul Public Sere si Zone Verzi, campania ”Curățenia de toamnă”, pe teritoriul municipiului, are loc după cum urmează: 30 octombrie – 10 noiembrie în Lugojul German și 13-24 noiembrie în Lugojul Român.

Cetățenii vor scoate deșeurile vegetale în fața imobilelor, în grămezi, fără a fi legate cu sârmă. Se vor colecta doar deşeuri vegetale (resturi provenite din tăierea pomilor, a viței de vie etc.).

Nu se colectează în cadrul acțiunii ”Curățenia de toamnă” materiale rezultate din construcții și nici un alt fel de deșeuri în afară de cele vegetale.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256/351902 – Serviciul Public Sere si Zone Verzi.

Curățenia de toamnă are loc în luna noiembrie și la Buziaș și Făget, după un program prestabilit.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro