Tânărul din București a rămas pieton pe autostradă pentru 120 de zile

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din București a fost oprit de polițiști pe autostrada A3 pentru că conducea cu o viteză mult peste limita legală. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Română, tânărul a fost prins conducând cu o viteză de 219 km/h pe un sector de drum cu limită de 100 km/h.

În urma acestui incident, tânărul a primit o amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a interzis conducerea pentru o perioadă de 120 de zile. Poliția Română a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care se poate vedea momentul în care tânărul este oprit de polițiști.

Această situație ridică încă o dată problema siguranței rutiere în România. Viteza excesivă este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave în țară. Conducătorii auto trebuie să conștientizeze că depășirea limitelor de viteză este periculoasă atât pentru ei, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Deși măsurile de siguranță rutieră au fost întărite în ultimii ani, accidentele cauzate de viteză excesivă rămân o problemă majoră în România. Este important ca autoritățile să continue să aplice sancțiuni dure și să desfășoare campanii de conștientizare pentru a reduce numărul de accidente rutiere.

De asemenea, și conducătorii auto trebuie să își asume responsabilitatea și să conducă în mod responsabil, respectând limitele de viteză și reglementările de circulație. Este nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce privește siguranța rutieră, iar acest incident ar putea fi un exemplu pentru alți șoferi care tind să ignore regulile de circulație.

În final, este important ca fiecare participant la trafic să conștientizeze că siguranța rutieră este o responsabilitate comună. Respectarea regulilor de circulație și conducerea defensivă sunt cheia pentru reducerea numărului de accidente rutiere și protejarea vieților oamenilor.

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa

50…100…130…219 km/h – așa a crescut viteza, dar și posibilitatea de a face accident, pe un sector de drum cu limită de 100km/h! Ieri, pe autostrada A3, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au reușit să îl oprească la timp pe conducătorul auto. Tânărul de 20 de ani, din municipiul București, a rămas pieton pentru 120 de zile, fiind sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei. Condu responsabil! #PolițiaRomână

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

2 commentsOn Tânărul din București a rămas pieton pe autostradă pentru 120 de zile

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro