BioDry, o tehnologie inovatoare. Spune rămas bun pereților umezi!

BY: stiridinromania.ro In Business, Lifestyle, STIRILE ZILEI
Alba 1



BioDry vine cu o tehnologie inovatoare cu ajutorul careia ne putem lua rămas bun de la pereții umezi!

Atât în industria construcțiilor, cât și în gospodăriile private un perete umed ne poate genera mari probleme nu doar din punct de vedere estetic, în multe cazuri poate însemna și costuri suplimentare.

Poate să apară mucegaiul negru pe partea inferioară a pereților, vopseaua și tencuiala se pot crăpa și exfolia, ceea ce, pe lângă faptul că este dăunător pentru sănătate, necesită și reparații continue. Biodry – o tehnologie dezvoltată în Elveția care elimină definitiv sursa umezelii și usucă complet peretele – s-a născut din dorința pentru a remedia această problemă.

Umezeală și mucegai în casă? Umiditatea prin ascensiune capilară este cauza

Potrivit lui Zsolt Varga-Pál Petri, directorul francizei Biodry, umiditatea capilară din pereți se datorează câmpului magnetic al Pământului, care provoacă o sarcină electrică mică, dar măsurabilă, în pereții fiecărei clădiri.

Această încărcătură face ca pereții să absoarbă umezeala din sol. Ascensiunea capilară a apei are loc în pereții aflați în contact cu solul: dacă pereții clădirii nu sunt hidroizolați corespunzător, apa din subteran este absorbită mai întâi în pereții subsolului și ai parterului.

Biodry elimină această sarcină electrică, ceea ce face ca pereții să nu mai absoarbă umezeala din sol și să se usuce definitiv.

O tehnologie ecologică care nu necesită întreținere

Dispozitivul Biodry a fost testat de entități independente, care au certificat conformitatea produsului cu normele ISO EN 17050:2005 e IEC EN 62233:2005.

Poate fi utilizat fără a dăuna structurii pereților, fără agenți chimici, fără electrosmog și nu necesită electricitate. Sistemul are
un protocol de control strict, conținutul de umiditate al peretelui este măsurat cu un dispozitiv și datele sunt înregistrate continuu, iar procesul de uscare este, de asemenea, înregistrat.

Zsolt Varga- Pál Petri,
Director Biodry România
Web: https://biodryromania.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/biodryromania
Telefon: 0770 765 537, 0733 445 599
E-mail: info@biodry.ro

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.



Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială…

Vehiculul Dacia Jogger 🚘 cu numărul 100.000 a ieșit pe porțile fabricii din Mioveni! 🎉 Prezentat în premieră mondială

Read More...

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germa…

Cele mai importante evenimente din această săptămână: 𝗠𝗮𝗿𝘁̦𝗶, 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 👉Echipa de handbal pleacă în Germania, pentru returul cu

Read More...

Ziua I a conferintei internationale despre „Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX” ne-a oferit prelegeri remarcabile…

Ziua I a conferintei internationale despre "Eugenie si Biopolitica in Europa sec. XX" ne-a oferit prelegeri remarcabile care ne-au

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro