Biletele pentru meciurile cu Sporting Lisabona și CSM Constanța, disponibile acum!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Biletele pentru meciurile de handbal din EHF European League împotriva echipelor Sporting Lisabona și CSM Constanța au fost puse în vânzare. Suporterii pot achiziționa biletele de acces pentru partidele de acasă cu CSM Constanta Handbal și Sporting CP care vor avea loc în debutul anului 2024, mai exact pe data de 20 februarie și respectiv 5 martie. Aceste meciuri se încadrează în grupa principală IV a EHFEL.

Prețurile biletelor vor fi aceleași ca în faza grupelor preliminare, fiind disponibile la 40, 60 și 100 de lei. Pentru prima săptămână de vânzare, cei care au avut abonamente la partidele din Grupa G vor avea prioritate. Aceștia vor primi un link de plată pe email, prin care își pot păstra locurile la meciuri. Prioritatea pentru acești suporteri va expira la finalul săptămânii.

După această perioadă, biletele vor fi disponibile pentru toți cei interesați. Organizatorii îi așteaptă pe toți suporterii alături de echipa lor pentru a-i susține în drumul spre FINAL 4. Acest eveniment va avea loc în premieră la Hamburg, în zilele de 25 și 26 mai 2024.

Dinamo, echipa de handbal care organizează aceste meciuri, își dorește să aibă alături suporterii săi și să îi încurajeze pe parcursul competiției. Echipa speră că va reuși să ajungă în finală și să obțină titlul de campioni în acest sezon.

Fanii handbalului românesc sunt așteptați să susțină echipa Dinamo în aceste meciuri importante și să cumpere bilete pentru a le oferi sprijin în lupta pentru victorie. Cu toții speră că echipa va realiza performanțe remarcabile și va aduce bucurie suporterilor săi.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

EHF EUROPEAN LEAGUE. Am pus în vânzare biletele pentru meciurile cu Sporting Lisabona și CSM Constanța! Începând de astăzi se pot achiziționa biletele de acces la cele mai tari meciuri ale noastre din debutul anului 2024: partidele de acasă cu CSM Constanta Handbal (20.02.2024 / ora 19:45) și Sporting CP (5.03.2024, ora 19:45), din grupa principală IV a EHFEL. Biletele au aceleași prețuri ca în faza grupei preliminare: 40, 60 și 100 de lei. Prima săptămână vor avea prioritate cei care au avut abonamente la partidele din Grupa G. Toți vor primi un link de plată pe email, prin care își pot păstra locul / locurile. Această prioritate va expira la finele săptămânii (sâmbătă). După aceea, biletele vor fi la liber. Vă așteptăm alături de CAMPIONI în drumul spre FINAL 4, care va avea loc în premieră la HAMBURG (25/26 mai 2024). #Dinamo #handball #allin


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro