Banat Girls se duelează cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud într-un meci important pentru play-off

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Banat Girls continuă lupta pentru play-off și merge după puncte la Bistrița!

Echipa Banat Girls se pregătește să joace mâine împotriva Gloriei 2018 Bistrița Năsăud, într-un meci important pentru ambele echipe în lupta pentru prezența în play-off. În turul sezonului regular, Banat Girls a învins-o pe Gloria cu scorul de 3-1.

Meciul va avea loc mâine, de la ora 14:00. Gazdele se află în prezent pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce echipa timișoreană se află pe locul 6, la 5 puncte în spate.

Cu toate acestea, echipa Banat Girls se confruntă în continuare cu probleme de lot. Bianca Ienovan, Larisa Grigore, Rebeca Pavel și Denisa Marcea sunt accidentate și nu vor putea face deplasarea în Ardeal. De asemenea, Claudia Bistrian este suspendată după ce a primit al patrulea cartonaș galben în meciul cu CSM Alexandria, iar Tatiana Peșterean a fost eliminată în aceeași partidă. Cu toate acestea, fetele abordează acest meci cu determinare și speră să obțină o victorie importantă.

Melisa Șodinca, jucătoarea echipei Banat Girls, a declarat: “Un meci decisiv pentru noi în vederea menținerii unei speranțe pentru play-off. Trecem prin aceeași perioadă dificilă la nivel de club de ceva timp și nu e ușor însă cred că am demonstrat și în jocurile precedente că putem pune probleme indiferent de situație. Am călcat strâmb etapa trecută, dar noi sperăm la play-off atâta timp cât matematic încă se poate”.

Gloria 2018 Bistrița Năsăud vine după o remiză muncită în meciul cu campioana en-titre, Universitatea Olimpia Cluj. Echipa bistrițeană a pierdut doar un singur meci acasă în acest sezon, în tur, în fața echipei Poli Timișoara.

Întâlnirea dintre Gloria 2018 Bistrița Năsăud și Banat Girls va fi condusă de Cristian Moldoveanu, din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tușe de Roberto Ciuraru, tot din Sfântu Gheorghe, și Tamas Barna Biro, din Cernat. Partida va fi transmisă în direct pe platforma FRF TV.

Sursa: www.sursadevest.ro

Banat Girls joacă mâine împotriva Gloriei 2018 Bistrița Năsăud, o echipă care luptă și ea pentru prezența în play-off, și pe care în turul sezonului regular fetele noastre au învins-o, cu 3-1.

Meciul are loc mâine, de la ora 14:00.

Înaintea întâlnirii, gazdele sunt pe pe locul 4, cu 20 de puncte, în timp ce echipa noastră timișeană este pe 6, la 5 puncte în spate.

Echipa noastră are în continuare probleme de lot. Bianca Ienovan, Larisa Grigore, Rebeca Pavel și Denisa Marcea sunt accidentate și nu vor face deplasarea în Ardeal. Lor li se alătură Claudia Bistrian, care a încasat al patrulea cartonaș galben în duelul cu CSM Alexandria, și este suspendată, și Tatiana Peșterean, care a fost eliminată în aceeași partidă. Chiar și în aceste condiții, fetele abordează la victorie duelul cu echipa bistrițeană.

Un meci decisiv pentru noi în vederea menținerii unei speranțe pentru playoff. Trecem prin aceeași perioadă dificilă la nivel de club de ceva timp și nu e ușor însă cred că am demonstrat și în jocurile precedente că putem pune probleme indiferent de situație. Am călcat strâmb etapa trecută, dar noi sperăm la playoff atâta timp cât matematic încă se poate”, spune Melisa Șodinca.

Gloria 2018 Bistrița Năsăud vine după o remiză muncită în duelul cu campioana en-titre, Universitatea Olimpia Cluj. Formația ardeleană a pierdut o singură dată în meciurile de acasă în acest sezon, în tur, în fața lui Poli Timișoara.

Întâlnirea dintre Gloria 2018 Bistrița Năsăud și Banat Girls va fi condusă de Cristian Moldoveanu, din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tușe de Roberto Ciuraru, tot din Sfântu Gheorghe, și Tamas Barna Biro, din Cernat.

Partida va fi transmisă în direct pe platforma FRF TV.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapid câștigă Cupa României în volei masculin

Galeria Rapidului s-a remarcat întotdeauna prin sloganuri puternice și încurajatoare pentru echipa lor. În anii 70-80, unul dintre cele...

Read More...
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro