stiridinromania.ro

Asociatia „Spune Da Vietii” deschide un nou Centru de Autism in Bucuresti

In Actualitate, Comunicate
centru autism sector 6 Bucuresti
virtualmag.ro

centru-autism-sector-6-bucuresti.jpg

La 1 an distanta de la deschiderea primului centru Autism Step by Step,  ca urmare a cererii crescute, Asociatia „Spune Da Vietii” inaugureaza un nou centru de terapie pentru copiii cu Tulburari din Spectrul Autist.

Noul Centru Autism Step by Step se afla in sectorul 6 din Bucuresti, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr.7, Corp T, et 2, (incinta APACA).

Autism Step by Step isi propune sa contribuie atat la imbunatatirea vietii copiilor cu tulburari de spectru autist, cat si a familiilor acestora. Caci, atunci cand intreaga comunitate din jurul copilului este bine, schimbarile remarcabile incep sa apara!

Autism Step by Step face aceste lucruri posibile prin programe de terapie si consiliere personalizate si eficiente (bazate pe dovezi stiintifice), sustinute de o echipa multi-disciplinara, precum si cu ajutorul generos al partenerilor implicati.

Si in cadrul noului Centru, programele desfasurate sunt gestionate de coordonatori BCBA (Board Certified Behavior Analyst), instructori RBT (Registered Behavior Technician), psihologi, psihoterapeuti, logopezi, asistenti sociali, profesori pentru invatamantul special. Echipa multi-disciplinara poate oferi o gama variata de servicii, care sa raspunda atat nevoilor copiilor cu autism, cat si nevoilor parintilor si familiei extinse.

Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea centru Autism Step by Step, se ofera celor care se inscriu anumite servicii terapeutice gratuite:

  • pentru abonamentele cu 5 sedinte pe saptamana, evaluarea initiala si coordonarea sunt Gratuite timp de 3 luni;
  • pentru abonamentele cu 4 sedinte /saptamana, evaluarea initiala si coordonarea sunt Gratuite timp de 2 luni;
  • pentru abonamentele cu 3 sedinte/saptamana, evaluarea initiala si 1 sedinta de coordonare sunt Gratuite.

Promotia este valabila pana pe 31 iulie 2022.

Programe desfasurate in Centrul Autism Step by Step din sectorul 6: Terapie ABA, Logopedie, Art terapie, LudoTerapie, Terapie cu Animale, Asistenta Educationala, Consiliere Vocationala, Terapie de Familie, Dezvoltare Personala, Grupuri de Suport pentru Parinti, Terapie Cognitiv-Comportamentala.

Mai multe detalii despre Centrele Autism Step by Step gasesti pe site-ul autismstepbystep.ro


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online