Aniversarea de 25 de ani a SMURD Timiș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

Astăzi, SMURD Timiș sărbătorește 25 de ani de activitate în domeniul serviciilor de urgență. La aniversare a participat și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Gala aniversară a avut loc la Opera Națională Română din Timișoara și a adunat cadre militare și personal medical din județul Timiș și județele învecinate.

Evenimentul a început cu intonarea Imnului Național și a Imnului SMURD, acompaniate de muzica militară. Printre invitați s-au numărat și reprezentanți ai autorităților publice locale și ai structurilor cu atribuții în domeniul medical, precum și inspectorii șefi ai inspectoratelor județene învecinate.

Raed Arafat, cel care a pus bazele SMURD la Târgu Mureș și a contribuit la dezvoltarea acestui serviciu în întreaga țară, nu a lipsit de la eveniment. El a transmis un mesaj de felicitare și recunoștință pentru colegii și prietenii săi care au contribuit la dezvoltarea și succesul SMURD în județul Timiș și în întreaga Românie.

De asemenea, șeful ISU Timiș, Lucian Mihoc, a felicitat echipa SMURD pentru munca depusă în slujba oamenilor. Misiunea SMURD încă de la înființare în 1998 a fost de a oferi servicii de asistență medicală de urgență calificate, respectând în același timp valorile etice și drepturile cetățenilor.

Evenimentul a fost încheiat cu o expoziție statică a ambulanțelor SMURD și a tehnicii de intervenție din dotarea salvatorilor timișeni, oferind astfel o oportunitate de a vedea echipamentele și vehiculele folosite în misiunile de urgență.

Aniversarea de 25 de ani a SMURD Timiș reprezintă un moment important pentru această instituție, care a salvat vieți și a oferit asistență medicală de urgență de calitate în toată țara. Contribuția și implicarea SMURD în domeniul serviciilor de urgență au avut un impact semnificativ în îmbunătățirea sistemului de sănătate din România.

Sursa: www.sursadevest.ro

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Gala aniversară a avut loc la Opera Națională Română din Timișoara și au participat cadre militare și personal medical din județul Timiș si județele învecinate.

În acordul muzicii militare au fost intonate Imnul Național și Imnul SMURD. Printre invitații s-au numărat și reprezentanți ai autorităților publice locale și ai structurilor cu atribuții în domeniul medical, precum și inspectorii șefi ai inspectoratelor județene învecinate.

Raed Arafat, cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă nu a lipsit de la eveniment.

Astăzi am avut onoarea si plăcerea de a participa la aniversarea de 25 ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD din județul Timiș. Am întâlnit colegi, prieteni, și oameni minunați, care au pus umărul la dezvoltarea acestui serviciu în județul Timiș si în alte județe din România. În sală erau pompieri, medici, asistenti, voluntari, personal al Serviciului de Ambulanta si Salvamont, precum si oficialități și fosti pompieri si personal medical care a lucrat in cadrul acestui serviciu”, este mesajul secretarului de stat, Raed Arafat.

Și șeful ISU Timiș i-a felicitat pe colegi pentru munca depusă.

Misiunea noastră a fost încă din prima zi, 23 septembrie 1998, să introducem calitatea și eficiența în serviciile pe care le oferim, să ne atingem obiectivele, ceea ce înseamnă furnizarea unei asistențe medicale de urgență calificate de către o echipă de profesioniști care respectă în același timp valorile etice și drepturile cetățenilor. Dragi salvatori, iubitori de viață și de oameni, vă felicit pentru toate eforturile depuse în slujba oamenilor, pentru pasiunea, răbdarea, curajul și profesionalismul demonstrat zi de zi, vă urez succes în toate misiunile viitoare și un sincer LA MULȚI ANI, la ceas aniversar, tuturor celor care activați, sau ați activat, în cadrul SMURD!”, a transmis inspectorul șef al ISU Timiș, Lucian Mihoc.

Ziua s-a încheiat cu expoziția statică a ambulanțelor SMURD si a tehnicii de intervenție din dotarea salvatorilor timișeni.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...
Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro