Emoții și speranțe în prima zi de calificări la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi are loc prima zi de calificări la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp, iar România este reprezentată de cinci gimnaști: Robert Burtanete, Andrei Muntean, Roland Modoianu, Nicholas Țarcă și Emilian Neagu. Aceștia vor concura începând cu ora 17 (ora României).

Gimnaștii români vor face parte din Subdiviziunea a 3-a și vor concura la bară alături de echipele Australiei, Statelor Unite ale Americii, Uzbekistanului și de sportivi din 2 grupe mixte, reprezentate de Lituania, Polonia, Islanda, Irlanda, Algeria și Suedia.

Pentru cei interesați, competiția poate fi urmărită live pe site-ul https://allgymnastics.tv/, iar rezultatele vor fi publicate pe https://live.gymnastics.sport/live/16194/mensqual.php?app=aa și https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live.

După concursurile de calificare, vor fi obținute biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris pentru 9 echipe. Acestea se vor alătura celor deja calificate în urma competițiilor din anul trecut: China, Japonia, Marea Britanie (la masculin), SUA, Marea Britanie și Canada (la feminin).

De asemenea, cele mai bine clasate 3 națiuni care nu au echipă calificată pentru Jocurile Olimpice vor câștiga câte un loc individual, nenominal, pentru Paris. Pe baza clasamentului individual din calificări, 8 gimnaști și 14 gimnaste reprezentanți ai țărilor care nu au echipe calificate vor obține un loc nominal.

În finalele pe aparate, vor participa cei mai bine clasati gimnași și gimnaste care nu s-au calificat pe baza criteriilor precedente, fie la nivel de echipă, fie la nivel individual.

Toți suntem alături de gimnaștii noștri și le dorim mult succes în competiție. Avem încredere că vor face o figură frumoasă și ne vor aduce motive de mândrie.

Sursa foto: [link-uri către imaginile menționate în text]

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Emoții și speranțe în prima zi de calificări la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Antwerp.

Robert Burtanete, Andrei Muntean, Roland Modoianu, Nicholas Țarcă și Emilian Neagu concurează în calificări de la ora 17 (ora României).

Gimnaștii, însoțiți de antrenorii Marius Berbecar, Marius Urzică și Gerard Speerstra, vor începe competiția la bară, în Subdiviziunea a 3-a, alături de echipele Australiei, Statelor Unite ale Americii, Uzbekistanului și de sportivi din 2 grupe mixte (Lituania, Polonia, Islanda, Irlanda, Algeria, Suedia.

Competiția poate fi urmărită live pe https://allgymnastics.tv/ , iar rezultatele pe https://live.gymnastics.sport/live/16194/mensqual.php?app=aa și https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live .

După concursurile de calificare, obțin biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris 9 echipe ( în afară de cele calificate deja anul trecut: China, Japonia, Marea Britanie – masculin, SUA, Marea Britanie, Canada – feminin)

Cel mai bine clasate 3 națiuni care nu au echipă calificată pentru Jocurile Olimpice (în principiu cele clasate pe locurile 13-15), vor câștiga un loc individual, nenominal pentru Paris.

Pe baza clasamentului individual din calificări, 8 gimnaști și 14 gimnaste, reprezentanți ai țărilor care nu au echipe calificate, vor obține un loc nominal.

În finalele pe aparate, cel mai bine clasat gimnast care nu s-a calificat pe baza criteriilor precedente – cu echipa sau la individul -( 6 gimnaști și 4 gimnaste).

Suntem cu gândul și cu sufletul alături de gimnaștii noștri! Mult succes, avem încredere în voi!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro