SCM Politehnica Timișoara umilită de Dinamo în Liga Națională

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

SCM Politehnica Timișoara a pierdut în fața echipei Dinamo cu scorul de 21-35 într-un meci din Liga Națională de handbal. Acesta a fost un meci în care echipa campioană și-a demonstrat din nou superioritatea, fără a lăsa loc pentru surprize sau reveniri din partea gazdelor.

Principalul marcator al echipei Dinamo a fost Akimenko, care a reușit să înscrie de 9 ori, urmat de Stanciu cu 5 goluri și Cenic cu 4. De asemenea, trebuie menționată evoluția excelentă a portarului Saeid Heidarirad, care a reușit să pareze 16 din cele 30 de mingi, înregistrând un procentaj de 53% la parade.

După această victorie, Dinamo rămâne singura echipă din Liga Națională cu punctaj maxim. Echipa se află într-o formă foarte bună și este clară favorită pentru câștigarea campionatului.

Meciul de la Timișoara a fost susținut de suporterii din DDB Banat și DDB Arad, care au fost alături de campioni în acest meci dificil. Atmosfera din sală a fost una plină de entuziasm și energie, iar suporterii au fost un factor important în sprijinirea echipei lor favorite.

Dincolo de rezultatul final, acest meci a demonstrat din nou că handbalul românesc are o forță de necontestat în Liga Națională. Echipele continuă să lupte pentru victorie și să ofere spectacol în fiecare meci.

Dinamo a demonstrat că este o echipă puternică și în acest sezon și că este pregătită să-și apere titlul de campioană. Cu jucători talentați și o conducere bine pusă la punct, echipa are toate șansele de a obține rezultate bune și în competițiile internaționale.

În concluzie, victoria echipei Dinamo în fața SCM Politehnica Timișoara a fost una clară și fără istoric. Performanța jucătorilor, susținută de suporterii entuziaști, arată că handbalul românesc se află într-o perioadă bună și că avem toate motivele să fim mândri de echipele noastre.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

HANDBAL. Ne continuăm marșul prin Liga Națională! SCM Politehnica Timișoara – DINAMO 21-35 (11-23) O nouă demonstrație de forță a echipei campioane, de data aceasta în fața timișorenilor. Meciul nu a avut istoric.
Akimenko a fost principalul nostru marcator, cu 9 goluri, urmat de Stanciu 5 și Cenic 4. Foarte bună evoluția lui Saeid Heidarirad, cu un procentaj de 53% la mingile parate (16 din 30).
Dinamo a rămas singura echipă cu punctaj maxim din Liga Națională.
La Timișoara, campionii au fost susținuți de suporteri de la DDB Banat și DDB Arad. #Dinamo #handbal #DDBAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...
Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Rămas-bun de la un profesor iubit

Articol de știri: Cu mare tristețe, comunitatea liceului nostru își ia rămas-bun de la profesorul de muzică, Cătălin Fidel, care...

Read More...

18 commentsOn SCM Politehnica Timișoara umilită de Dinamo în Liga Națională

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro