Ana Maria Pîrvu, bronz la europenele U-23

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ana Maria Pîrvu, luptătoarea de la Rapid, a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte U-23 de la Baku, Azerbaidjan. Aceasta a concurat la categoria 50 de kg și a reușit să-și egaleze performanța din anul precedent, de la CE U-23 de la București.

Originară din Mangalia, Ana Maria Pîrvu este legitimată la Rapid încă de la vârsta de 16 ani. La împlinirea vârstei de 22 de ani, pe 8 mai, sportiva demonstrează că este o promisiune pentru clubul Rapid.

Sub îndrumarea antrenorului Cornel Zaharia, Ana Maria a obținut numeroase titluri de campioană națională la juniori, tineret și seniori. Performanțele ei la competițiile interne și internaționale confirmă talentul și dedicarea pe care le are pentru lupte libere.

Este de remarcat faptul că Ana Maria Pîrvu continuă să se afirme în competițiile de lupte și să-și demonstreze valoarea în cadrul clubului Rapid. Felicitări pentru medalia de bronz obținută la Europenele U-23 și La mulți ani pentru cei 22 de ani împliniți!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Lupte libere: Ana Maria Pîrvu, bronz la europenele U-23! Rapidista Ana Maria Pîrvu și-a adjudecat medalia de bronz la Campionatul European de lupte care se desfășoară la Baku, în Azerbaidjan. Rapidista, care a concurat la categoria 50 de kg, și-a egalat performanța reușită anul trecut la CE U-23 de la București. De loc din Mangalia, Ana Maria este legitimată la Rapid de la vârsta de 16 ani iar pe 8 mai a împlinit 22 de ani. Ana Maria Pîrvu este o sportivă de mare perspe…ctivă a Rapidului. Pe lângă performanțele de la U-23, luptătoarea, antrenată de Cornel Zaharia, este multiplă campioană națională la juniori, tineret și seniori. La mulți ani pentru cei 22 de ani împliniți și felicitări pentru performanța de la Baku!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Beneficiile expunerii la soare pentru nivelurile de vitamina D

Expunerea la soare este un factor crucial pentru nivelurile adecvate de vitamina D în organismul uman. Vitamina D este...

Read More...

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro