Competiția Cupa „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică – Ediția a X-a, 30 mai – 1 iunie 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Peste 70 de tinere gimnaste din toată țara vor sărbători Ziua Copilului la Cupa „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică. Evenimentul este organizat de Fundația Nadia Comăneci și CSM Onești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Onești.

Competiția va avea loc în Sala „Nadia Comăneci” a CSM Onești, în perioada 30 mai – 1 iunie 2024. Intrarea este liberă vineri, 31 mai 2024, la finala pe aparate și individual compus.

Mulțumim partenerilor care susțin Cupa „Nadia Comăneci” – Ediția a X-a, printre aceștia numărându-se Nestle, Cris-Tim, Fundația Ion Țiriac, Construcții Erbașu, International Alexander, Oscar Downstream, Tinmar Energy, Dream Sport, Rotary Club Onești, ADF și Chimcomplex.

Evenimentul este un prilej de celebrare a performanței sportive și a talentului tinerelor gimnaste din România. Partenerii media ai competiției sunt Capital, Evenimentul Zilei, Infofinanciar, Infoactual și Doctorul Zilei, care vor transmite publicului informații despre desfășurarea competiției.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Peste 70 de tinere gimnaste din toată țara vor sărbători Ziua Copilului călcând pe urmele Nadiei Comăneci. Micuțele gimnaste vor participa în perioada 30 mai – …1 iunie 2024 la ediția aniversară cu numărul 10 a competiției Cupa „Nadia Comăneci” la gimnastică artistică. Evenimentul, organizat de Fundația Nadia Comăneci și CSM Onești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Onești, va avea loc în Sala „Nadia Comăneci” a CSM Onești. Intrarea liberă: vineri, 31 mai 2024, la finala pe aparate și individual compus. Mulțumim partenerilor care susțin Cupa „Nadia Comăneci” – Ediția a X-a: Nestle, Cris-Tim, Fundația Ion Țiriac, Construcții Erbașu, International Alexander, Oscar Downstream, Tinmar Energy, Dream Sport, Rotary Club Onești, ADF și Chimcomplex. Partenerii media ai competiției sunt Capital, Evenimentul Zilei, Infofinanciar, Infoactual și Doctorul Zilei.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro