Zilele Cetății Târgoviște 2023 – Un program plin de evenimente pentru toate vârstele

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Coliziune între o ambulanță și un autoturism la Razvad. 3 persoane au ajuns la spital – incomod-media.ro

Zilele Cetății Târgoviște 2023 continuă duminică, 10 septembrie, cu o serie de evenimente și surprize pregătite de municipalitate. Programul cuprinde activități diverse, adresate tuturor categoriilor de vârstă, iar evenimentul se va încheia în jurul orei 23:00, cu un spectacol impresionant de focuri de artificii și lasere.

În Scuarul Primăriei, în intervalul 10:00 – 21:00, se va desfășura Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”, organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița. De asemenea, în același loc, între orele 11:00 – 18:00, va avea loc un târg de anticariat, o expoziție de fotografie, precum și un stand expozițional în care vor fi promovate obiectivele turistice din Municipiul Târgoviște. Tot în Scuarul Primăriei, elevii de la Colegiul Național “Constantin Carabella” din Târgoviște, membri ai echipelor de robotică Phantom și UnderConstruction, vor prezenta creațiile lor.

Centrul Vechi al orașului va găzdui o expoziție cu proiecte de arhitectură din cadrul Anualei OM 2021, realizată de Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest. Acest eveniment va fi deschis între orele 11:00 – 18:00 și va oferi o perspectivă asupra evoluției arhitecturii în oraș.

Parcul Chindiei, în zona Ruine, va găzdui un târg al meșterilor populari, unde vizitatorii vor putea admira și achiziționa diverse produse handmade. De asemenea, pentru cei mici, între orele 10:00 – 13:00, vor fi organizate evenimente artistice, cum ar fi un spectacol de dans susținut de Școala de dans Daniela Rotary și Școala de dans Dana Gym, precum și un spectacol de teatru intitulat “Cei trei purceluși”, care va fi susținut de ateliere de pictură pe față, clovni și păpuși gigant. În serile de weekend, parcul va găzdui și un concert extraordinar, unde vor urca pe scenă artiști consacrați precum Loredana, Nicole Cherry și Dorian Popa. Spectacolul se va încheia într-un mod spectaculos, cu un show de lasere și focuri de artificii.

În Cinema Independența, copiii vor avea ocazia să urmărească filmul “Clifford: marele câine roșu”, iar intrarea va fi gratuită pentru aceștia.

Grădina Zoologică va organiza un tur ghidat în incinta sa, între orele 10:00 – 14:00, unde vizitatorii vor avea oportunitatea să admire animalele domestice, să participe la jocuri distractive și să deseneze cu cretă pe asfalt. De asemenea, vor fi înmânate diplome de participare pentru cei implicați.

La Clubul Pensionarilor, între orele 11:00 – 13:00, se va desfășura un concurs de gastronomie, la care vor participa beneficiarii clubului. Această competiție va aduce împreună persoanele în vârstă pasionate de gătit și va oferi ocazia de a împărtăși rețete și experiențe culinare.

În Complexul Turistic de Natație, de la ora 18:00, va avea loc finala Campionatului de fotbal între cartiere, intitulat “Cupa Cartierelor Târgoviște”. Acest eveniment sportiv va aduce împreună echipele din diferitele cartiere ale orașului și va promova spiritul de echipă și fair-play.

În Baza de tenis V.I.Palas și Baza sportivă Vascony, între orele 09:00-22:00, se va desfășura Turneul de tenis “Cupa Zilele Cetății”. Participanții vor avea ocazia să demonstreze abilitățile lor tenistice și să se bucure de competiție într-o atmosferă prietenoasă.

Astfel, Zilele Cetății Târgoviște 2023 continuă să ofere o varietate de evenimente și activități pentru toate gusturile și interesele. Este o oportunitate pentru locuitorii și vizitatorii orașului să se bucure de un program bogat și să descopere diferite aspecte culturale și de divertisment.

Sursa: incomod-media.ro

„Zilele Cetății Târgoviște” 2023 continuă, duminică – 10 septembrie, cu alte surprize pregătite de municipalitate. Programul include, așa cum ne-am obișnuit deja, acțiuni diverse, pentru toate categoriile de vârstă. Evenimentul se va încheia în jurul orei 23:00, cu foc de artificii și un spectacol de lasere și lumini.

Program complet „Zilele Cetății Târgoviște” 2023 – Duminică, 10 septembrie

Scuarul Primăriei
10:00 – 21:00 –Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”- organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița
11:00 – 18:00 – Târg de anticariat, expoziție de fotografie, Stand Expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgoviște, Stand Expozițional al echipelor de robotică Phantom și UnderConstruction, de la Colegiul Național ,,Constantin Carabella” din Târgoviște

Centrul Vechi (Școala Populară de Arte)
11:00 – 18:00 – Expoziție cu proiecte de arhitectură din cadrul Anualei OM 2021 – realizată de Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest

Parcul Chindiei (Zona Ruine)
10:00 – 22:00 – Târgul meșterilor populari
10:00 – 13:00 – Evenimente artistice pentru cei mici: Spectacol de dans – susținut de Școala de dans Daniela Rotary, Școala de dans Dana Gym, spectacol de teatru ”Cei trei purceluși”- susținut de ateliere pictură pe față, clovni și păpuși gigant
19:30 – 22:30 – Concert extraordinar susținut de artiștii LOREDANA, NICOLE CHERRY, DORIAN POPA
22:30 – Show lasere și foc de artificii

Cinema Independența
11:00 – Film pentru copii – Clifford: marele câine roșu (intrarea gratuită pentru copii)

Grădina Zoologică
10:00 -14:00 – Tur organizat în incinta grădinii zoologice, hrănirea animalelor domestice, jocuri distractive, desene cu creta pe asfalt, înmânare diplome de participare

Clubul Pensionarilor
11:00 – 13:00 – Concurs de gastronomie – Concurenții: beneficiarii clubului

Complexul Turistic de Natație
18:00 – Campionatul de fotbal între cartiere- „Cupa Cartierelor Târgoviște” – finale

Baza de tenis V.I.Palas și Baza sportivă Vascony
09:00-22:00 – Turneu de tenis „Cupa Zilele Cetății”

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro