Zilele Cetății Târgoviște 2023 – Duminică, 10 septembrie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Zilele Cetății Târgoviște 2023. Program 10 septembrie. Concert Loredana, Nicole Cherry și Dorian Popa – incomod-media.ro

Zilele Cetății Târgoviște 2023 se desfășoară în continuare, oferind duminică, 10 septembrie, noi surprize pregătite de municipalitate. Evenimentul, organizat de Primăria Târgoviște, include o serie de acțiuni variate, adresate tuturor categoriilor de vârstă. Ziua se va încheia într-un mod spectaculos, în jurul orei 23:00, cu un foc de artificii și un spectacol de lasere și lumini.

Printre principalele activități de duminică se numără Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”, organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița, care va fi deschis între orele 10:00 și 21:00, în Scuarul Primăriei. Aici vor fi expuse cărți și publicații de interes general, oferindu-le locuitorilor și vizitatorilor ocazia de a se bucura de lectură și de a descoperi opere literare valoroase.

În același timp, în aceeași locație, între orele 11:00 și 18:00, va avea loc și un târg de anticariat, unde vor fi prezentate cărți vechi, documente și obiecte de colecție. De asemenea, va fi organizată o expoziție de fotografie, iar standurile expoziționale vor promova obiectivele turistice din Târgoviște și echipele de robotică Phantom și UnderConstruction de la Colegiul Național „Constantin Carabella”.

Centrul Vechi, în apropierea Școlii Populare de Arte, va găzdui între orele 11:00 și 18:00 o expoziție de proiecte de arhitectură realizate în cadrul Anualei OM 2021. Această expoziție, organizată de Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest, va oferi publicului ocazia de a vedea diferite concepte și idei arhitecturale inovatoare.

Parcul Chindiei, în zona Ruine, va fi unul dintre cele mai animate locuri ale evenimentului. Aici, între orele 10:00 și 22:00, va avea loc un târg al meșterilor populari, unde vizitatorii vor putea achiziționa obiecte handmade și produse tradiționale. În același timp, între orele 10:00 și 13:00, vor fi organizate spectacole artistice pentru cei mici, inclusiv un spectacol de dans susținut de Școala de dans Daniela Rotary și Școala de dans Dana Gym, precum și un spectacol de teatru intitulat „Cei trei purceluși”, susținut de ateliere de pictură pe față, clovni și păpuși gigant.

De asemenea, în Parcul Chindiei, seara, între orele 19:30 și 22:30, va avea loc un concert extraordinar susținut de artiștii LOREDANA, NICOLE CHERRY și DORIAN POPA. Aceștia vor încânta publicul cu hituri cunoscute și vor crea o atmosferă de sărbătoare.

Târgoviștenii și vizitatorii orașului sunt invitați să participe și la alte activități organizate în cadrul Zilelor Cetății. Astfel, Cinema Independența va proiecta un film special pentru copii, intitulat „Clifford: marele câine roșu”, cu intrare gratuită pentru cei mici. De asemenea, Grădina Zoologică va oferi un tur organizat între orele 10:00 și 14:00, în cadrul căruia vizitatorii vor putea hrăni animalele domestice și vor avea parte de jocuri distractive și desene cu creta pe asfalt. Participanții vor primi și diplome de participare pentru implicarea lor în eveniment.

Clubul Pensionarilor va găzdui un concurs de gastronomie între orele 11:00 și 13:00, la care vor participa beneficiarii clubului. Aceștia vor pregăti diverse preparate culinare și vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile în bucătărie.

În plus, Complexul Turistic de Natație va fi gazda finalei Campionatului de fotbal între cartiere, intitulat „Cupa Cartierelor Târgoviște”, care va începe la ora 18:00.

Pentru iubitorii de tenis, Baza de tenis V.I.Palas și Baza sportivă Vascony vor găzdui un turneu special, intitulat „Cupa Zilele Cetății”, care se va desfășura între orele 09:00 și 22:00.

Astfel, Zilele Cetății Târgoviște 2023 continuă să ofere o mulțime de evenimente pentru a satisface diverse gusturi și interese. Participanții sunt invitați să se bucure de aceste activități într-o atmosferă plină de distracție și bucurie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre evenimentele din Târgoviște și nu numai.

Sursa: incomod-media.ro

„Zilele Cetății Târgoviște” 2023 continuă, duminică – 10 septembrie, cu alte surprize pregătite de municipalitate. Programul include, așa cum ne-am obișnuit deja, acțiuni diverse, pentru toate categoriile de vârstă. Evenimentul se va încheia în jurul orei 23:00, cu foc de artificii și un spectacol de lasere și lumini.

Program complet „Zilele Cetății Târgoviște” 2023 – Duminică, 10 septembrie

Scuarul Primăriei
10:00 – 21:00 –Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”- organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița
11:00 – 18:00 – Târg de anticariat, expoziție de fotografie, Stand Expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgoviște, Stand Expozițional al echipelor de robotică Phantom și UnderConstruction, de la Colegiul Național ,,Constantin Carabella” din Târgoviște

Centrul Vechi (Școala Populară de Arte)
11:00 – 18:00 – Expoziție cu proiecte de arhitectură din cadrul Anualei OM 2021 – realizată de Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest

Parcul Chindiei (Zona Ruine)
10:00 – 22:00 – Târgul meșterilor populari
10:00 – 13:00 – Evenimente artistice pentru cei mici: Spectacol de dans – susținut de Școala de dans Daniela Rotary, Școala de dans Dana Gym, spectacol de teatru ”Cei trei purceluși”- susținut de ateliere pictură pe față, clovni și păpuși gigant
19:30 – 22:30 – Concert extraordinar susținut de artiștii LOREDANA, NICOLE CHERRY, DORIAN POPA
22:30 – Show lasere și foc de artificii

Cinema Independența
11:00 – Film pentru copii – Clifford: marele câine roșu (intrarea gratuită pentru copii)

Grădina Zoologică
10:00 -14:00 – Tur organizat în incinta grădinii zoologice, hrănirea animalelor domestice, jocuri distractive, desene cu creta pe asfalt, înmânare diplome de participare

Clubul Pensionarilor
11:00 – 13:00 – Concurs de gastronomie – Concurenții: beneficiarii clubului

Complexul Turistic de Natație
18:00 – Campionatul de fotbal între cartiere- „Cupa Cartierelor Târgoviște” – finale

Baza de tenis V.I.Palas și Baza sportivă Vascony
09:00-22:00 – Turneu de tenis „Cupa Zilele Cetății”

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro