Webinar: Sanatate si securitate in munca in era digitala

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Muncă fără contracte la o firmă din sectorul agricol, sancționată de ITM Tulcea

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Timiș, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara și Punctul Focal al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă, va organiza marți, 17 octombrie 2023, de la ora 10, Webinarul “Sănătate și securitate în muncă în era digitală”. Acest eveniment este prilejuit de Săptămâna Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă.

Conferința va prezenta lucrări științifice elaborate de instituțiile partenere arondate județului Timiș: ITM Argeș, ITM Brașov, ITM Caraș-Severin, ITM Dolj, ITM Gorj, ITM Hunedoara, ITM Mehedinți, ITM Olt, ITM Sibiu și ITM Vâlcea, precum și de inspectori de muncă din cadrul ITM Timiș.

În era digitală, tehnologiile digitale au transformat societatea și viața de zi cu zi, înregistrând progrese mai rapide decât orice altă inovație din istoria noastră. Cu toate acestea, pentru lucrători și angajatori, tehnologia digitală aduce atât oportunități, cât și provocări și riscuri mai mari în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă.

“Desfășurarea evenimentului în sistem online este în concordanță cu tema abordată în acest an. Prin cele peste 20 de lucrări științifice, conturate în jurul temei propuse, care urmează să fie publicate într-un volum, se urmărește stimularea colaborării pentru transformarea digitală sigură și productivă a muncii”, a transmis inspectorul șef al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu.

Proiectarea, dezvoltarea și utilizarea sistemelor digitale, care susțin lucrătorii, sunt centrate pe factorul uman, oamenii fiind cei care dețin în continuare controlul. Toate eforturile specialiștilor sunt îndreptate spre îmbunătățirea mediului de muncă pentru lucrători și asigurarea de locuri de muncă sigure și sănătoase pentru toți angajații din România.

Persoanele interesate pot participa gratuit la conferință accesând următorul link: https://www.ssm.ro/media/itm-timis.

Sursa: Impact Press

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Inspectia Muncii Bucuresti prin Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara si Punctul Focal al Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca, organizeaza marti, 17 octombrie 2023, de la ora 10, Webinarul “Sanatate si securitate in munca in era digitala”, prilejuit de Saptamana Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca”.

In cadrul acestei conferinte vor fi prezentate lucrari stiintifice elaborate de institutiile partenere arondate judetului Timis: ITM Arges, ITM Brasov, ITM Caras-Severin, ITM Dolj, ITM Gorj, ITM Hunedoara, ITM Mehedinti, ITM Olt, ITM Sibiu, ITM Valcea, precum si de inspectori de munca din cadrul ITM Timis.

Tehnologiile digitale ne-au transformat societatea si viata de zi cu zi, inregistrand progrese mai rapide decat orice alta inovatie din istoria noastra.

Pentru lucratorii si angajatorii de la multe locuri de munca si din toate sectoarele de activitate, tehnologia digitala ofera oportunitati, dar prezinta si provocari si riscuri mai mari in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca.

“Desfasurarea evenimentului in sistem online este in concordanta cu tema abordata in acest an. Prin cele peste 20 de lucrari stiintifice, conturate in jurul temei propuse, care urmeaza sa fie publicate intr-un volum, se urmareste stimularea colaborarii pentru transformarea digitala sigura si productiva a muncii”, ne-a transmis inspectorul sef al ITM Timis, Ileana Mogosanu.

Proiectarea, dezvoltarea si utilizarea sistemelor digitale, utilizate in spijinul lucratorilor, sunt centrate pe factorul uman, oamenii fiind cei care detin in continuare controlul. Toate eforturile specialistilor sunt indreptate spre imbunatatirea mediului de munca pentru lucratori si asigurarea de locuri de munca sigure si sanatoase pentru toti angajatii din romania.

Persoanele interesate pot participa, gratuit, la conferinta accesand urmatorul link https://www.ssm.ro/media/itm-timis.

(Impact Press)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro