Sportivii rapidiști câștigă trei medalii la Naționalele de lupte U17

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sportivii rapidiști au obținut trei medalii la campionatul național de lupte U17, care s-a desfășurat recent la Călărași. Aceștia au participat la proba parter, în cadrul competiției de lupte libere, și au reușit să se claseze pe primele locuri în categoriile lor de greutate.

Ionela Iordan a câștigat medalia de aur la categoria 69 kg, în timp ce David Târțan a obținut medalia de argint la categoria 80 kg. Sebastian Brăilescu și Luca Stoian s-au clasat pe locurile 3 și 4, amândoi la categoria 92 kg. Performanțele sportivilor rapidiști sunt remarcabile și demonstrează talentul și pregătirea excelentă a acestora.

Acești sportivi sunt antrenați de Cornel Zaharia, care a contribuit la formarea și dezvoltarea lor în acest sport. Rezultatele obținute la campionatul național sunt o recunoaștere a muncii și dedicării lor, dar și a efortului depus de antrenorul lor.

Federația Română de Lupte a felicitat sportivii și antrenorii pentru performanțele obținute și le-a transmis felicitări cu această ocazie. Medalii obținute la un campionat național reprezintă un motiv de mândrie pentru clubul Rapid și confirmă nivelul înalt al pregătirii sportivilor.

Aceste realizări demonstrează că luptele libere au un viitor promițător în România și că există tineri talentați care pot ajunge la performanțe remarcabile în acest sport. Este important ca acești sportivi să primească sprijin și susținere pentru a-și continua evoluția și a obține noi rezultate de succes în competițiile viitoare.

Sportivii rapidiști au arătat că prin pasiune, disciplină și antrenament intens, se pot obține rezultate extraordinare. Ei sunt un exemplu pentru tinerii sportivi și pentru toți cei care își doresc să practice acest sport. Felicitări în continuare și mult succes în viitoarele competiții!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

3⃣ Trei medalii pentru sportivii rapidiști la naționalele de lupte U17! Luptătorii rapidiști au luat parte, la finele săptămânii trecute, la campionatul național de lupte libere, proba parter, care s-a desfășurat la Călărași. Cei 4 sportivi, antrenați de Cornel Zaharia, au obținut următoarele rezultate:
Ionela Iordan, locul 1, cat 69 kg
David Târțan, locul 2, cat 80 kg
Sebastian Brăilescu, locul 3, cat 92 kg
Luca Stoian, locul 4, cat 92 kg Felicitări sportivilor și antrenorilor care se ocupă de pregătirea lor!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

2 commentsOn Sportivii rapidiști câștigă trei medalii la Naționalele de lupte U17

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro