Victorie zdrobitoare pentru echipa feminină de polo a Rapidului!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de polo feminin a Rapidului a început în forță turneul disputat în Giulești, obținând o victorie categorică în prima etapă împotriva echipei CSU Oradea, cu scorul de 20-6. Performanța echipei a fost una remarcabilă, demonstrând determinare și profesionalism pe tot parcursul meciului.

Urmează ca mâine să aibă loc etapa a doua a turneului, în care fetele de la Rapid vor juca împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia, de la ora 10:30. În ciuda victoriei clare din prima etapă, echipa nu trebuie să-și subestimeze adversarii și să rămână concentrată pentru a obține rezultate pozitive și în continuare.

Rezultatele bune obținute de echipa de polo feminin a Rapidului sunt rezultatul efortului susținut al antrenorilor și al jucătoarelor, care și-au dedicat timp și energie pentru a se pregăti corespunzător pentru competiție. Performanța echipei reprezintă un exemplu de determinare și profesionalism pentru toți cei implicați în sport.

Felicitări fetelor pentru victoria din prima etapă și mult succes în continuare! Hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Fetele noastre încep cu dreptul turneul disputat în Giulești! Echipa de polo feminin a Rapidului trece fără probleme în prima etapă a turneului 5 din Campionatul Național de CSU Oradea, cu scorul de 20-6. Mâine fetele vor juca împotriva CSM Unirea Alba Iulia, de la ora 10:30, etapa numărul 2. Felicitări, fetelor! Hai, Rapid! Fetele noastre încep cu dreptul turneul disputat în Giulești! Echipa Rapidului trece fără probleme în prima etapă a turneului 5 din Campionatul Național de C…SU Oradea, cu scorul de 20-6. Mâine fetele vor juca împotriva CSM Unirea Alba Iulia, de la ora 10:30, etapa numărul 2. Felicitări, fetelor! Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro