Victorie pentru George Burcea! Ce scrie actorul pe Instagram!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Lifestyle, STIRILE ZILEI
George Burcea copii Instagram

In divorțul de Andreea Bălan, George Burcea a obținut custodia comună a celor două fiice, dar nu a ezitat să o atace pe artistă, cat si pe mama ei cu subinteles pe Instagram:

“Nu stati cu ei cateva zeci de minute doar pentru a filma si poza, iar mai apoi sa postati pe retele ca stati cu ei.”

Nu online-ul este viata noastra, ci sufletele lor, ale copiilor.

Postarea integrala a actorului George Burcea:

“Doi ani am luptat sa le am in brate, in pătut, la baie seara, sa le aud tipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineata când se trezesc…..

Dumnezeu a făcut dreptate, caci el tine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea si nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, parinti divortati, fiti maturi cand este momentul si nu puneti orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, caci ei nu au nicio vina. Nu va lasati influentati de puterea falsa pe care credeti ca o aveti, de pupatul in fund de catre terte persoane sau de faptul ca aveti bani si sunteti fortă ( ca sa-l citez pe un tovaras lăutar).

Si mai important decat atat…( cu toata dragostea si iubirea catre bunicii care au grija de nepoti), aveti mare grija la comportamentul acestora catre nepoti. Ei pot avea o influenta negativa asupra lor si va spun asta din proprie experienta.

E rau, e dureros si frustrant ca tu, ca parinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentati negativ si intorsi impotriva ta de o bunica sau un bunic.

Pe langa frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sanatatea psihica a copiilor. Degeaba sustin anumiti parinti ca fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, daca ei sunt slabi psihic chiar si dupa acele ore de terapie.

Parinti divortati, nu va lasati copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi sa plecati 23h din 24, iar cand veniti, in acea ora sa faceti doar poze si filmari…caci nu faceti nimic altceva decat sa rupeti inimile copiiilor. Va rog.”

“Iubirea si dreptatea vor invinge mereu.

Si ca sfat…. Da, ca sfat: sa stiti totusi ca NU conteaza cantitatea timpului pe care o petreceti cu copiii vostri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice.

Nu stati cu ei cateva zeci de minute doar pentru a filma si poza, iar mai apoi sa postati pe retele ca stati cu ei.

Nu. Va rog nu faceti asta, caci copiii sufera, iar acest lucru se vede pe ei, in ei si peste orice suflu pe care-l dau.

Nu online-ul este viata noastra, ci sufletele lor, ale copiilor.

Cand stati cu copiii, va rog sa folositi telefoanele cat mai putin posibil…..sau aruncati-le si jucati-va. Doar joaca si zâmbetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste si zâmbete sa ne fie.”

Sursa si Foto: Instagram George Burcea
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro