stiridinromania.ro

Premier League creste finantarea cluburilor din afara ligii campionilor

In Actualitate, STIRILE ZILEI
Premier League investitii
virtualmag.ro

Anul acesta, Premier League acorda granturi în valoare totală de 16 milioane de lire sterline disponibile pentru cluburile din Ligile Nationale și cele din fotbalul feminin.

Liga anunță astăzi un sprijin financiar sporit pentru cluburile din întreaga piramidă fotbalistică pentru a aduce îmbunătățiri stadioanelor lor.

Față de investiția anuală existentă oferită de Liga Campionilor pentru a sprijini îmbunătățirea terenului pentru cluburile din liga inferioară, anul acesta subventiile sunt duble.

Subvențiile Fondului pentru stadioane din Premier League vor permite cluburilor să investească în proiecte pentru dezvoltarea multor aspecte ale terenurilor lor, inclusiv îmbunătățirile continue necesare pentru ca stadioanele să îndeplinească cerințele ligii.

„Știm cât de important este pentru Premier League să susțină toate nivelurile de joc”

Richard Masters, CEO

In acest context si Stadionul “Old Trafford”, casa echipei Manchester United, va fi modernizat, iar capacitatea arenei va fi mărită. “Old Trafford” este cel mai mare stadion din Premier League, anunta digisport.ro.

Premier League va oferi, de asemenea, sprijin specific cluburilor în recuperarea lor de la impactul COVID-19, ajutându-le să-și sporească legăturile cu comunitățile locale.

Aceste granturi vor permite cluburilor să dezvolte zone precum clubhouse-uri, zone de agrement, catering și alte facilități pentru a beneficia fanii și pentru a crește fluxurile de venituri pentru a construi cluburi mai mari și mai durabile.

Cererile pentru acest fond de dezvoltare a clubului se vor deschide miercuri, 6 aprilie, mai multe informații despre toate subvențiile sunt disponibile la premierleague.com/stadiumfund.

Din 2000, Liga Campionilor a oferit peste 5.200 de granturi în valoare de peste 177 de milioane de lire sterline pentru a sprijini dezvoltarea stadioanelor și a proiectelor de implicare a fanilor la toate nivelurile de joc prin Fondul de îmbunătățire a stadionelor de fotbal (FSIF).

Premier League Stadium Fund preia activitatea existentă a FSIF cu un mandat extins.

Noul Fond Premier League Stadium face parte din cele 1,6 miliarde de lire sterline pe care Liga ii va investi între 2022 și 2025 pentru a sprijini comunitățile și fotbalul în general.

Sursa si Foto: premierleague.com


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online